Loppuvuosi on usein kiireistä aikaa, kun joulu painaa päälle ja hommat tuntuvat kasaantuvan vähän joka saralla. Ota keikkatyöläinen apuun arjen askareisiin!

Keikkatyöläisen apua voi hyödyntää hyvin monenlaisissa tilanteissa. Esimerkiksi kodin joulusiivous, pihan syystyöt, remontit, lastenhoito tai juhlien järjestäminen onnistuvat helposti, kun palkkaat keikkatyöläisen.

Kodin askareisiin kannattaa palkata apua, kun kiire painaa ja elämässä ei ehdi muuta kuin reissata työpaikan ja kodin väliä. 

Laita ilmoitus Oikotie Työpaikat Keikkatyöt -osioon, niin löydät työlle tekijän helposti ja nopeasti.

Joulu tulee, koti rempallaan?

Moni stressaa lähestyvää joulua ja kodin siivous tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta, koska aikaa ja energiaa ei ole. Avun joulusiivoukseenkin löydät Oikotie Keikkatyöt -palvelusta, kokeile!

Miksi keikkatyö?

Nykypäivän työelämä muuttuu ja ihmiset kaipaavat vaihtelua. Keikkatyö tarjoaa juuri sitä. Lyhytkestoisten työsuhteiden avulla pääsee tekemään vaihtelevia työtehtäviä ja kartuttamaan osaamistaan monin tavoin. Keikkatyö on yrittäjämäinen tapa työskennellä, mutta työntekijän eduilla eli se on erittäin hyvä vaihtoehto työttömyydelle.

Paperiasiat kunnossa

Oikotie Työpaikat Keikkatyöt ja SuoraTyö.fi tekevät yhteistyötä. Keikkatyöläiset hakevat työtä Oikotie Keikkatyöt -osiossa ja työn tarjoaja voi laittaa sinne oman ilmoituksensa eli hakea keikkatyöläistä.

SuoraTyö.fi hoitaa kaikki lakisääteiset velvoitteet keikkatyöläistä palkatessa. Myös vakuutukset ovat SuoraTyön kautta työskennellessä kunnossa. Lue lisää tästä.

 

Lisää uusi kommentti