Keikkatyö on tämän päivän tapa työllistyä ja teettää työtä. Joko olet kokeillut, kuinka helppoa se on?

Kun kotitalous palkkaa keikkatyöläisen haluamaansa tehtävään, vaikkapa lastenhoitoon tai siivoukseen, voi kokonaiskustannuksissa säästää merkittävän summan verrattuna yritykseltä ostettavaan palveluun. Kotitaloustyönantajalle tehdystä työstä ei makseta arvonlisäveroa, joka yritykseltä tulevassa laskussa lisätään aina laskun loppusummaan.

Pimeä työ ei kannata

Pimeän työn teettäminen ei kannata, sillä silloin mikään vakuutus ei korvaa, jos töissä sattuu vahinko tai onnettomuus. Mikäli pimeästi palkattu remonttimies laatoittaa kylpyhuoneesi ja siitä seuraa vesivahinko – vakuutus ei korvaa. Tai jos pimeää työtä tekevä ikkunanpesijä putoaa tikkailta, hän ei ole vakuutuksen piirissä. Teettäjälle koituva lasku voi yllättää pahanpäiväisesti.

Oikotie Keikkatyö ja SuoraTyö.fi yhteistyössä

Oikotie Keikkatyön yhteistyökumppanin SuoraTyö.fi:n kautta työn teettäjä saa kaikki lakisääteiset vakuutukset ilman ennakko- ja minimimaksuja. Tämä tulee satunnaiselle työllistäjälle edullisemmaksi kuin verohallinnon maksuton palkka.fi -palvelu.

SuoraTyö.fi -palvelussa on aina mukana vakuutus työntekijän tapaturman varalle. Lastenhoitajasi tai siivoojasi on aina vakuutettu työn ja työmatkan ajan ja voit turvallisin mielin luottaa, että kaikki järjestyy vaikka vahinko sattuisikin.

Tutustu Oikotie Keikkatyöt -palveluun tästä - ja lisää oma keikkatyönhakuilmoituksesi tai tarjoa keikkatyötä.

Keikkatyön tekeminen ja teettäminen on helppoa

Usein ulkopuolisen tekijän palkkaaminen saattaa tuntua työläältä ja turhalta – on helpompi soittaa puolitutulle ja maksaa käteisellä. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että pimeän työn teettäminen on laitonta ja siitä voi seurata rikossyyte.

Työn teettäminen laillista reittiä ei ole koskaan ollut näin helppoa. Oikotien Keikkatyöt-palvelu hoitaa puolestasi kaiken byrokratian. Työntekijän löytyminen, työsopimus, työajan seuranta ja palkkahallinto hoituvat Suomen kattavimmassa työsuhteiden hallintapalvelussa sujuvasti – kun sinulle parhaiten sopii.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Palvelu laskee kotitalousvähennyksen automaattisesti ja kertymän reaaliaikainen seuranta on vaivatonta. Työn teettäjä saa vähentää verotuksessa 20 prosenttia maksamastaan palkasta sekä kaikki palkan työnantajan sivukulut. Maksimi kotitalousvähennys on 2 400 euroa / vuosi / henkilö.

Kanna kortesi työllistämisen kekoon

Keikkatyöläisen palkkaamisella on yhä useammalle tärkeää yhteiskunnallista merkityksellisyyttä. Työllistämällä vaikka vain keikkaluontoisesti kannat kortesi kekoon Suomen työllisyyden parantamiseksi!

 

Lisää uusi kommentti