Kaatuvatko jouluvalmistelut päälle? Ota keikkatyöläinen avuksi jouluviikon kiireisiin!

Joulu on ihanaa yhdessäolon ja levon aikaa, mutta monelle se saattaa olla myös ylimääräinen stressin aihe, kun töissä on kiirettä eikä ehdi tehdä jouluvalmisteluja ajoissa. Keikkatyöläinen voi auttaa jouluissa kodinaskareissa, kuten siivouksessa, pienissä remontointihommissa ja kauppareissuissa. Kokeile!

Jouluun latautuu runsaasti odotuksia eikä vähiten aikaisempien joulujen ja sukupolvien myötä. Lisäksi elokuvien ja mainosten kautta välittyy kuva, että joulun kuuluisi aina olla idyllinen perhejoulu lumisateessa. Kannattaakin vakavasti miettiä, millainen joulu on juuri itselle se sopivin ja kuinka paljon siihen voi ja haluaa panostaa.

Huonon omantunnon välttämiseksi on hyvä  tutkiskella, mihin oma aika ja resurssit tässä elämäntilanteessa riittävät. Onko itse tehty joulu välttämätön vai voisiko tänä vuonna päästää itsensä helpommalla ja ostaa jotakin valmiina? Tärkeintä on tehdä joulustaan omannäköinen. Myös apua on saatavilla: Oikotie Keikkatyöt -palvelusta löytyy osaaja kaikenlaisiin jouluisiinkin askareisiin - lyhyelläkin varoitusajalla.

On myös hyvä muistaa, että kaikkea ei tarvitse edes tehdä, vaan jotakin voi myös jättää tekemättä - joulu tulee silti, halusimme tai emme.

Kiireetöntä aikaa palautumiselle

Oma jaksaminen on tärkeää arjessa, mutta myös juhlassa. Muista huolehtia riittävästä unesta, liikunnasta ja oikeanlaisesta ravinnosta. Joulu ajoittuu Suomessa pimeimpään vuodenaikaan ja tarjoaa näin ollen hyvän hengähdystauon keskelle kaamosta.

Kannattaa tutkiskella itsekseen, mikä lisää omaa hyvinvointia ja joulumieltä. Omannäköisen joulun viettänyt palaa töihin - ja myös keikkatöihin levänneenä ja iloisena.

 

Hyvää ja stressitöntä joulua kaikille!

 

Lisää uusi kommentti