...vaikka muutossa ja juhlien järjestämisessä.

Keikkatyöläisen apua voi hyödyntää hyvin monenlaisissa elämäntilanteissa. Esimerkiksi juhlien järjestäminen sujuu helposti, kun palkkaat keikkatyöläisen.

Olipa kyseessä häät, syntymäpäiväjuhlat tai yrityksen kekkerit, keikkatyöläisiä tarvitaan monissa juhlien järjestämiseen liittyvissä tehtävissä, esimerkiksi catering (kokki, tarjoilijat), valokuvaaja, meikkaaja/kampaaja, autonkuljettaja ja juhlien viihdetarjonta, kuten bändi.

Kun laitat ilmoituksen Oikotie Työpaikat Keikkatyöt -osioon, löydät työlle tekijät helposti ja nopeasti.

Muuttoapua vailla?

Muutto on monesti rankka ja stressaavakin kokemus. Muuttokin kannattaa teettää keikkatyönä. Muuttomiehet ja siivoojat löytyvät helposti Oikotie Keikkatyöt -palvelusta. Kokeile!

Nykypäivän työelämässä kaivataan vaihtelua. Keikkatyö on juuri sitä. Lyhytkestoisten työsuhteiden avulla pääsee tekemään monenlaista työtä ja kartuttamaan osaamistaan eri työtehtävissä. Keikkatyö on yrittäjämäinen tapa työskennellä, työntekijän eduilla, ja hyvä vaihtoehto työttömyydelle.

Keikkatyöläisen vakuutukset kunnossa

Oikotie Työpaikat Keikkatyöt ja SuoraTyö.fi tekevät yhteistyötä. Keikkatyöläiset hakevat työtä Oikotie Keikkatyöt -osiossa ja työn tarjoaja voi laittaa sinne myös oman ilmoituksensa eli hakea keikkatyöläistä.

SuoraTyö.fi hoitaa kaikki lakisääteiset velvoitteet keikkatyöläistä palkatessa. Myös vakuutukset ovat SuoraTyön kautta työskennellessä kunnossa. Tutustu lisää 

 

Hyvää keikkatyösyksyä!

Lisää uusi kommentti