Talvilomien aikaan on tärkeää pitää koti asutun näköisenä. Ota avuksesi keikkatyöläinen lumitöihin ja postilaatikon tyhjennykseen, niin voit lomailla hyvillä mielin.

Oikotie Keikkatyöt -palvelusta löydät helposti apujoukkoja erilaisiin kodintöihin. Talviloma-aikaan ajankohtaisia ovat niin lumityöt, lumenpudotukset katolta kuin pihojen hiekoituksetkin. Keikkatyöläinen voi myös siivota kotisi priimakuntoon, jolloin lomalta palaaminen sujuu mukavasti.

Työllistä keikkatyöläinen

Keikkatyö on yksi tapa työllistää ja työllistyä. Keikkatyötä ostava kantaa kortensa kekoon Suomen työllisyyden eteen.

Keikkatyön tekeminen ja tarjoaminen on tehty erityisen helpoksi Oikotie Keikkatyöt -palvelussa. Siellä keikkatyöntekijä voi kertoa osaamisestaan, hakea työtä ja keikkatyötä tarjoava voi etsiä osaajia tai ilmoittaa keikkatyöpaikasta. Joko olet kokeillut?

Oikotie Keikkatyöt -palvelun kautta palkatun tekijän vakuutukset ovat kunnossa. Muistathan, että pimeän työn tekijän vahinkoja ei korvata.

Miten löydän keikkatyöntekijän?

Voit ottaa keikkatyöntekijän helposti ja riskittömästi avuksesi erilaisiin kodin töihin. lumityöt, siivoukset, lastenhoito, kodin remontointi ja rakennustyöt - kaikkiin löytyy osaaja täältä!

Lisää uusi kommentti