Keikkatyö on joustava vaihtoehto itsensä työllistämiseen ja ammattilaisen palkkaamiseen. Keikkatyöläinen voi auttaa esimerkiksi kodin remontoinnissa. Mona Koskinen kertoo kokemuksistaan.

Keikkatyö on hyvä tapa työllistyä ja löytää työlle tekijä. Keikkatyöhön ilmoitetut työtehtävät ovat nyt todella kysyttyjä. Keikkatyötä hakevat ovat aktiivisia ja uusia sopimuksia solmitaan päivittäin.

Kun rekisteröidyt SuoraTyö.fi -palveluun työn teettäjänä ja teet ilmoituksen avoimesta keikkatyöstä, lakisääteisestä vakuutusturvasta on huolehdittu ja työ voi alkaa milloin tahansa. Aiempaa kokemusta työnantajana toimimisesta ei tarvita. Myös keikkatyöntekijänä voit olla huoletta, sillä vakuutuksesi ovat kunnossa ja palkkasi maksetaan SuoraTyön kautta.

Pieni pintaremontti keikkatyönä

Kysyimme Mona Koskiselta, miten hän päätyi käyttämään keikkatyöläistä asuntonsa remontissa.

– Minulla oli tarve tehdä pintaremontti asuntoni yhteen huoneeseen ja sillä oli kiire. Aikaa oli käytännössä reilu viikko, ja sinä aikana piti löytää niin tekijä kuin tehdä työkin. Vuokralainen oli muuttamassa asuntoon eli aikaa ei ollut paljon. Selasin eri toimijoiden nettisivuja ja kaikista tuli jotenkin sellainen olo, että tarjouksen antamisessa saattaa mennä liian kauan, Mona Koskinen kertoo.

Mona päätti käyttää Oikotie Keikkatyöt -palvelua ja asiat alkoivat sujua.

–  Laitoin Keikkatöihin ilmoituksen remonttityöstä. Jo parin päivän kuluttua aloin saada yhteydenottoja. Valitsin työtä tekemään henkilön, jonka kanssa synkkasi heti puhelimessa ja hommat hoituivatkin kaikilta osin sovitusti, Mona Koskinen kiittelee.

Sopimukset muutamasta tunnista pidempiin toimeksiantoihin

Pintaremontti alkoi heti ja sopimus laadittiin remontin keston ajaksi eli muutamaksi päiväksi.

– SuoraTyö.fi -palvelun & Oikotie Keikkatyöt -palvelun yhteistyö toimi hyvin. Prosessi on automatisoitu alusta loppuun, mikä helpotti käyttöä, Koskinen iloitsee.

Nopeus ja mutkattomuus ovat Keikkatyöt -palvelun valtteja. Sopimuksia voi tehdä palvelussa muutamasta tunnista useiden kuukausien, jopa pidempiaikaisiin työsopimuksiin.

– Jos on kiire ja haluaa sopia asiat suoraan itse tekijän kanssa, keikkatyöläisen käyttäminen sopii silloin oikein hyvin. Kun SuoraTyön kautta hoituvat vielä kaikki velvoitteetkin, ei asiaa tarvitse sen enempää miettiä, hän lisää.

Miksi Keikkatyöt?

- Oikotie Työpaikkojen Keikkatyöt tekee yhteistyötä SuoraTyö.fi:n kanssa.

- SuoraTyö.fi tarjoaa työn teettäjälle Suomen kattavimman palvelun työsuhteiden hallintaan aina työntekijän löytämisestä sähköiseen työsopimukseen, työajan seurantaan ja täysin automaattiseen palkkahallintoon.

- SuoraTyö tarjoaa ainoana Suomessa kaikki työn teettäjän lakisääteiset vakuutukset ilman ennakko- ja minimimaksuja.

- Työlle on mahdollista hakea tekijää ilmoittamalla työtehtävästä Keikkatyöt-palvelussa tai hakemalla Osaajahaun kautta keikkatöistä kiinnostuneita osaajaprofiileita.

- SuoraTyötä käyttäessään työnhakija voi rakentaa oman näköistä työelämää ilman pelkoa siitä, että työvoimaviranomainen tulkitsee hänet yrittäjäksi. 

Kommentit

ari.itkonen@gmail.com

Keikkatyö kiinnostaa..sisämaalaukset.saneerauspurkutyöt.yms.

Lisää uusi kommentti