Keikkatyö on hyvä ja joustava vaihtoehto itsensä työllistämiseen ja ammattilaisen palkkaamiseen esimerkiksi kodin tai yrityksen erilaisiin töihin, kuten siivoukseen, yrityksen postitukseen, erilaisiin projekteihin, kotona lastenhoitoon, puutarhanhoitoon, talon maalaukseen, polkupyörän kunnostukseen jne. Joko sinulla on ilmoitus Oikotie Työpaikkojen Keikkatyöt-osiossa, joka yhdistää keikkatyön tekijät ja tarjoajat?

Sujuvaa työntekoa

Oikotie Työpaikkojen Keikkatyöt tekee yhteistyötä SuoraTyö.fi:n kanssa. SuoraTyö.fi tarjoaa työn teettäjälle Suomen kattavimman palvelun työsuhteiden hallintaan aina työntekijän löytämisestä sähköiseen työsopimukseen, työajan seurantaan ja täysin automaattiseen palkkahallintoon.

SuoraTyö tarjoaa myös ainoana kaikki työn teettäjän lakisääteiset vakuutukset ilman ennakko- ja minimimaksuja. Tämän ainutlaatuisen kokonaisuuden ansiosta SuoraTyö.fi oli muun muassa Ylen Kuningaskuluttajan (2015) vertailussa satunnaiselle työllistäjälle käytössä edullisempi kuin verohallinnon maksuton palkka.fi-palvelu.

SuoraTyön ja Oikotien osaajahaku on erittäin hyvä ja toimiva palvelu, kun halutaan löytää keikkatyöläinen erilaisiin tehtäviin. SuoraTyötä käyttäessään työnhakija voi rakentaa oman näköistä työelämää ilman pelkoa siitä, että työvoimaviranomainen tulkitsee hänet yrittäjäksi. Mahdollisen tapaturman sattuessa vakuutusturva on aina kunnossa, kun varmistaa, että työnantajan on rekisteröitynyt SuoraTyön käyttäjä.

Nyt kannattaa ilmoittaa tekemättömistä töistä

Keikkatyöhön ilmoitettuja työpaikkoja katsotaan todella paljon ja keikkatyötä hakevat ovat aktiivisia.  Kun rekisteröidyt SuoraTyö.fi -palveluun työn teettäjänä ja teet ilmoituksen avoimesta keikkatyöstä, niin lakisääteisestä vakuutusturvasta on huolehdittu ja työ voi alkaa milloin tahansa. Aiempaa kokemusta työnantajana toimimisesta ei tarvita.

Tutustu palveluun

 

Lisää uusi kommentti