Mietitkö työkuvioita vuoden vaihtuessa? Keikkatyö on helppo tapa työllistyä ja teettää työtä. Kokeile!

Työtä voi tehdä helposti keikkatyöläisenä. Oikotie Keikkatyöt -palvelussa voit ilmoittaa olevasi käytettävissä erilaisiin keikkatöihin. Samassa palvelussa työn teettäjä voi ilmoittaa työtehtävistä, joihin hän kaipaisi keikkatyöapua.

Ei pimeälle työlle

Pimeän työn tekeminen ja teettäminen ei kannata, sillä silloin mikään vakuutus ei korvaa, jos töissä sattuu vahinko tai onnettomuus. Jos olet pimeästi palkattu remonttimies ja laatoitat vaikkapa kylpyhuoneen ja siitä seuraa vesivahinko – vakuutus ei korvaa. Tai jos pimeää työtä tekevä ikkunanpesijä putoaa tikkailta, hän ei ole vakuutuksen piirissä. Tällaisista onnettomuuksista koituva lasku voi yllättää pahanpäiväisesti.

Usein ulkopuolisen tekijän palkkaaminen saattaa tuntua työläältä ja turhalta – on helpompi soittaa puolitutulle ja maksaa käteisellä. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että pimeän työn teettäminen on laitonta ja siitä voi seurata rikossyyte.

Oikotie Keikkatyöt – turvallinen valinta

Oikotie Keikkatyöt tekee yhteistyötä SuoraTyö.fi:n kanssa. Palvelun kautta toimittaessa kaikki lakisääteiset velvoitteet ovat hoidossa. Keikkatyöntekijä on aina vakuutettu työssä ja myös työmatkan ajan. Tutustu Oikotie Keikkatyöt -palveluun ja lisää oma keikkatyönhakuilmoituksesi tai tarjoa keikkatyötä.

Oikotie Keikkatyöt -palvelu hoitaa puolestasi kaiken byrokratian. Työntekijän löytyminen, työsopimus, työajan seuranta ja palkkahallinto hoituvat Suomen kattavimmassa työsuhteiden hallintapalvelussa sujuvasti – kun sinulle parhaiten sopii.

Lisää uusi kommentti