Tiesitkö, että myös keikkatyönä teetetystä työstä saa kotitalousvähennyksen. SuoraTyö.fi:n perustaja Jani Laatikainen kertoo miten tulee toimia.

Miten kotitalousvähennys hoidetaan SuoraTyö -palvelua käytettäessä?

Työsuhteessa saa vähentää verotuksessa 20 prosenttia maksetusta palkasta sekä kaikki palkan työnantajan sivukulut. SuoraTyö.fi laskee kertynyttä kotitalousvähennystä reaaliaikaisesti ja kotitaloustyönantaja näkee sen palvelussa olevasta omasta ohjausnäkymästä eli dashboardilta. Omavastuu kotitalousvähennyksestä on 100 euroa, ja maksimi henkilökohtainen vähennysmäärä vuodessa on 2 400 euroa tai puolisoilta yhteensä 4800 euroa. Puolisoiden tapauksessa omavastuu on 100 euroa molemmilta eli 200 euroa.

Entä miten hoidetaan vakuutukset ja muut maksut?

Mikäli työnantajalla ei ole aiempia omia vakuutuksia, SuoraTyö.fi voi hoitaa ne yhdellä napin painalluksella rekisteröinnin yhteydessä. Vakuutusturva astuu voimaan heti ja siinä ei ole perinteisiä ennakko tai minimimaksuja. Vakuutusmaksu, kuten kaikki muutkin sivukulut, maksetaan palkan yhteydessä yhdellä verkkomaksulla. Se, että vakuutukset ovat odottamassa työsuorituksen alkamista, ei maksa mitään. Tällaista vakuutusmallia ei ole saatavilla mistään muualta kuin SuoraTyö.fi -palvelusta.

Oikotie Työpaikkojen Keikkatyöt-osio toimii yhteistyössä SuoraTyö.fi:n kanssa.

Tutustu palveluun ja ilmoittaudu keikkatyön teettäjäksi.

 

Lisää uusi kommentti