Vietämme päivittäin useita tunteja työpaikalla. Onko sinulla upeita työkavereita tai erityinen kollega, ketkä ansaitsevat mainetta ja kunniaa? Me Oikotiellä haluamme löytää heidät.

Kerro meille millainen on hyvä kollega. Nyt saa ja pitää kehua! Keräämme marraskuussa Instagramiin valokuvia tunnisteella #kehukollegaa.

Jaa kuva teistä työnteossa tai jostain kivasta hetkestä työpaikalla. Oikotie Työpaikat arpoo kaikkien vastanneiden kesken yhden 300 euron lahjakortin voittajan valitsemaan ravintolaan. Varmistathan, että Instagram-profiilisi on julkinen. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat.

Kilpailuaika: 1.–30.11.2018.

Kilpailun säännöt

#kehukollegaa

Säännöt

Järjestäjä

Oikotie Oy, PL 40, 00040 SANOMA. Jäljempänä järjestäjä.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyiden kanssa (Oikotie Oy).

Kilpailu-aika

Kilpailun palkinnot arvotaan 4.12.2018. Palkinnon arvontaan voi osallistua 30.11.2018 saakka.

Kuinka kilpailuun voi osallistua

Kilpailuun osallistutaan jakamalla kuva Instagramissa tunnisteella:
#kehukollegaa

Arvontaan voi osallistua vain julkisella Instagram-profiililla. Arvontaan osallistuminen edellyttää suostumuksen antamista markkinointiin.

Palkinnon luovutus / julkisuus

Järjestäjä ilmoittaa arvonnan voittajalle henkilökohtaisesti Instagramissa. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisen yhteydessä antamien yhteystietojen kautta 12.12.2018 mennessä, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä ei julkista voittajan nimeä tai muita tietoja.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Instagramin vastuuvapaus

Kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin ja Facebookin kaikista kilpailuun liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.