Ravintolakokki, Geylani Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2025
- Hae viimeistään 23.2.2025
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan kanaravintolaan ammattitaitoista kokkia.
Eduksi on ravintola-alan koulutus, ennen kaikkea edellytetään vankkaa kokemusta ravintolakokin töistä.
Lisäksi edellytetään hygieniapassia.
Työajat sijoittuvat ma-to klo 11-00, pe-la klo 11-00 ja su klo 11-21 välille.
Eduksi on ravintola-alan koulutus, ennen kaikkea edellytetään vankkaa kokemusta ravintolakokin töistä.
Lisäksi edellytetään hygieniapassia.
Työajat sijoittuvat ma-to klo 11-00, pe-la klo 11-00 ja su klo 11-21 välille.
Hae työpaikkaa
Jaa
Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hakan.gumus.24@windowslive.com