Tuotantovastaava Savuhovi Oy:lle!, Savuhovi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2025
  • Hae viimeistään 14.1.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sinulla aiempaa kokemusta elintarviketeollisuudesta tai tuotantokeittiöstä? Oletko järjestelmällinen ja toimit hyvin paineen alla? Oletko kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi? Mikäli vastasit kyllä, jatka ihmeessä lukemista!

Savuhovi Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava lihajalosteyritys Keravalla, joka on osa Jalostaja- konsernia. Savuhovi Oy:n kaikki tuotteet kantavat ylpeänä Avainlippu-merkkiä, joka on suomalaisen työn tunnus. Tämä kertoo, että jokainen kalkkunaleike, saunapalvi ja muu herkullinen tuote on valmistettu Suomessa, laadukkaista raaka-aineista ja kotimaisella ammattitaidolla. Savuhovi työllistää Suomessa suoraan ja välillisesti yli 100 henkilöä. Savuhovi Oy on ollut lihanvalmistuksen aatelia jo vuodesta 2010.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Savuhovi Oy:lle, Keravalle, pikaisella aloituksella Tuotantovastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Tuotantovastaavan tehtävässä toimit tuotantotiimin esihenkilönä (noin 30 työntekijää) ja raportoit tuotantojohtajalle, olet vastuussa tuotannon päivittäisestä suunnittelusta, tekemisestä ja toteutumisen valvomisesta. Työtehtäviisi kuuluvat mm. aktiivinen esihenkilötyö, myynnin ohjausjärjestelmän käyttö, materiaalien ja raaka-aineiden hankinta, omavalvonta, laadunvalvonta ja dokumentointi.

Tässä tehtävässä onnistumisen avaimet ovat ratkaisukeskeinen ja joustava asenne, sekä halukkuus oppia ja kehittää omaa ja muiden osaamista. Haemme tuotantovastaavaksi rempseää ja huumorintajuista henkilöä, joka osaa reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja organisoida työt tehokkaasti. Toivomme, että hakijalla on ymmärrystä tuotantoprosesseista ja aiempaa vastaavaa työkokemusta elintarviketeollisuudesta tai tuotantokeittiöstä vähintään 1-3 vuotta.

Työ on vakituinen ja alkaa heti. Pääset itse vaikuttamaan työaikaasi, joka on aamupainoitteinen. Työtä on tarjolla 40h/vko.

Mitä odotamme hakijalta:

-Suomen ja englannin kielen taito
   -Aiempaa työkokemusta elintarviketeollisuudesta tai tuotantokeittiöstä min. 1-3 vuotta
   -Ratkaisukeskeistä, joustavaa ja huumorintajuista asennetta
   -Organisointikykyä, paineensietokykyä, reagointikykyä muuttuvissa tilanteissa

Mitä tarjoamme:

-Vakituisen työn
   -Kilpailukykyisen palkan
   -Mielenkiintoisia haasteita kehittyvässä organisaatiossa
   -Mahdollisuuden vaikuttaa tehtäviisi ja kehittää toimintaa
   -Hyvän perehdytyksen tehtäviisi sekä kollegoiden ja esihenkilön tuen

Lähetä hakemuksesi CV:n kera viipymättä, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6773ec2e234c84565555b99f