Kesätyöhaku Juustoportin meijerille, Juustoportti Food Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2024
- Hae viimeistään 2.3.2025
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Juustoportin meijerillä on nyt kesätöitä tarjolla jopa 40:lle innokkaalle kesätyöntekijälle
- Olisitko sinä yksi heistä?
Juustoportin meijerillä Jalasjärven keskustan tuntumassa työskentelee noin 200 meijerialan ammattilaista monipuolisissa tuotannon tehtävissä. Meijerityössä yhdistyy automatisoidut tuotantolinjat sekä perinteiset kädentaitoja vaativat työt. Työ on siistiä sisätyötä, moderneilla ja automatisoiduilla tuotantolinjoilla.
Käytännön työ meijerillä on tuotteiden valmistus- tai pakkausprosesseihin osallistumista yhdessä meijerialan ammattilaistemme kanssa ja työtehtävät ovat mm. pakkausmateriaalien lisäämistä ja koneenkäyttöä, omavalvontaa sekä tuotevalmistajana raaka-aineiden sekoittamista. Lisäksi huolto- ja kunnossapitotiimiin sekä logistiikkaan tarvitsemme vahvistusta kesän ajalle.
Uskomme, että menestyt tässä tehtävässä, jos olet:
- Aktiivinen ja innokas uuden oppija
- Tartut rohkeasti työhön
- Toimit oma-aloitteisesti ja vastuullisesti
- Olet kiva työkaveri ja teet sujuvasti yhteistyötä muiden kanssa
- Työskentelet mielelläsi vuorotyössä (2- tai 3-vuorotyössä)
Katsomme valittaville kesätyöntekijöille sopivimman työtehtävän jokaisen osaamistason mukaisesti. Osaan 2-vuorotyötehtävistä voimme palkata 16 vuotta täyttäneitä nuoria, muutoin tehtävät edellyttävät 18 vuoden ikää.
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta meijerityöstä tai edes elintarviketyöstä, koska perehdytämme sinut hyvin. Ensikertalaisten kanssa aloitamme helpommista työtehtävistä ja kokemuksen karttuessa tehtävänkuva laajenee.
Jos sinulta löytyy jo aikaisempaa työkokemusta elintarvikealalta, kerrothan siitä työhakemuksessasi.
Kerrothan meille myös millä ajanjaksolla voisit työskennellä kesällä 2025. Ensimmäiset kesätyöntekijät voivat aloittaa Juustoportilla jo huhtikuussa ja työtä voi jatkaa parhaimmillaan syyskuulle saakka.
Tarjoamme sinulle:
- Kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alkaessa
- Monipuoliset työtehtävät. Valvomotyötä emme tee
- Mukavan ja auttavan työyhteisön, jossa jaetaan oppeja ja puhalletaan yhteen hiileen
- Mahdollisuuden kehittyä alalla ammattilaisten opeissa
- Laadukkaat työvälineet ja työvaatetuksen
- SEL Meijeri TES mukaisen palkan (aloituspalkka ilman aikaisempaa työkokemusta on 1975€/kk + lisät, alaikäisellä 80%)
- Työaika on useimmilla osastoilla kokoaikainen (40h/vk), osassa osastoista osa-aikainen 32-40h/vk
- Hyvät työsuhde-edut, mm. tuotantobonus, henkilökuntamyymälä sekä maistuvat välipalat työpäivän aikana
Jätä hakemus meijerityöhön 2.3.2025 mennessä. Hakemuksia käsittelemme jo haun aikana ja valintapäätöksiä tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.
Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni: Brita Maunuksela, p. 0401842009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi.
Juustoportin meijeritoiminta tapahtuu omassa meijerissä Jalasjärven keskustan tuntumassa, missä valmistamme valtaosan tuotteistamme. Täällä pakataan lähimaidot ja piimät. Voit kirnutaan perinteisellä voikirnulla. Saman katon alla valmistetaan myös herkulliset AB-jogurtit, kermajuustot, leipäjuustot ja kaikki hapanmaitotuotteet. Uusimmat tuoteperheet, kuten vegaaniset kauratuotteet ja aidosti sokeroimattomat HYVIN-tuoteperheen tuotteet kertovat tuotevalikoiman laajuudesta sekä aktiivisesta tuotekehityksestä. Erikoisjuustomme valmistetaan Jalasjärven liikenneaseman yhteydessä olevassa näyttöjuustolassa, jossa asiakkaat pääsevät myös seuraamaan juustonvalmistusta aidoissa ympäristössä. Lue lisää osoitteesta www.juustoportti.fi.
- Olisitko sinä yksi heistä?
Juustoportin meijerillä Jalasjärven keskustan tuntumassa työskentelee noin 200 meijerialan ammattilaista monipuolisissa tuotannon tehtävissä. Meijerityössä yhdistyy automatisoidut tuotantolinjat sekä perinteiset kädentaitoja vaativat työt. Työ on siistiä sisätyötä, moderneilla ja automatisoiduilla tuotantolinjoilla.
Käytännön työ meijerillä on tuotteiden valmistus- tai pakkausprosesseihin osallistumista yhdessä meijerialan ammattilaistemme kanssa ja työtehtävät ovat mm. pakkausmateriaalien lisäämistä ja koneenkäyttöä, omavalvontaa sekä tuotevalmistajana raaka-aineiden sekoittamista. Lisäksi huolto- ja kunnossapitotiimiin sekä logistiikkaan tarvitsemme vahvistusta kesän ajalle.
Uskomme, että menestyt tässä tehtävässä, jos olet:
- Aktiivinen ja innokas uuden oppija
- Tartut rohkeasti työhön
- Toimit oma-aloitteisesti ja vastuullisesti
- Olet kiva työkaveri ja teet sujuvasti yhteistyötä muiden kanssa
- Työskentelet mielelläsi vuorotyössä (2- tai 3-vuorotyössä)
Katsomme valittaville kesätyöntekijöille sopivimman työtehtävän jokaisen osaamistason mukaisesti. Osaan 2-vuorotyötehtävistä voimme palkata 16 vuotta täyttäneitä nuoria, muutoin tehtävät edellyttävät 18 vuoden ikää.
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta meijerityöstä tai edes elintarviketyöstä, koska perehdytämme sinut hyvin. Ensikertalaisten kanssa aloitamme helpommista työtehtävistä ja kokemuksen karttuessa tehtävänkuva laajenee.
Jos sinulta löytyy jo aikaisempaa työkokemusta elintarvikealalta, kerrothan siitä työhakemuksessasi.
Kerrothan meille myös millä ajanjaksolla voisit työskennellä kesällä 2025. Ensimmäiset kesätyöntekijät voivat aloittaa Juustoportilla jo huhtikuussa ja työtä voi jatkaa parhaimmillaan syyskuulle saakka.
Tarjoamme sinulle:
- Kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alkaessa
- Monipuoliset työtehtävät. Valvomotyötä emme tee
- Mukavan ja auttavan työyhteisön, jossa jaetaan oppeja ja puhalletaan yhteen hiileen
- Mahdollisuuden kehittyä alalla ammattilaisten opeissa
- Laadukkaat työvälineet ja työvaatetuksen
- SEL Meijeri TES mukaisen palkan (aloituspalkka ilman aikaisempaa työkokemusta on 1975€/kk + lisät, alaikäisellä 80%)
- Työaika on useimmilla osastoilla kokoaikainen (40h/vk), osassa osastoista osa-aikainen 32-40h/vk
- Hyvät työsuhde-edut, mm. tuotantobonus, henkilökuntamyymälä sekä maistuvat välipalat työpäivän aikana
Jätä hakemus meijerityöhön 2.3.2025 mennessä. Hakemuksia käsittelemme jo haun aikana ja valintapäätöksiä tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.
Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä, autan mielelläni: Brita Maunuksela, p. 0401842009 tai brita.maunuksela@juustoportti.fi.
Juustoportin meijeritoiminta tapahtuu omassa meijerissä Jalasjärven keskustan tuntumassa, missä valmistamme valtaosan tuotteistamme. Täällä pakataan lähimaidot ja piimät. Voit kirnutaan perinteisellä voikirnulla. Saman katon alla valmistetaan myös herkulliset AB-jogurtit, kermajuustot, leipäjuustot ja kaikki hapanmaitotuotteet. Uusimmat tuoteperheet, kuten vegaaniset kauratuotteet ja aidosti sokeroimattomat HYVIN-tuoteperheen tuotteet kertovat tuotevalikoiman laajuudesta sekä aktiivisesta tuotekehityksestä. Erikoisjuustomme valmistetaan Jalasjärven liikenneaseman yhteydessä olevassa näyttöjuustolassa, jossa asiakkaat pääsevät myös seuraamaan juustonvalmistusta aidoissa ympäristössä. Lue lisää osoitteesta www.juustoportti.fi.
Hae työpaikkaa osoitteesta https://juustoporttioy.recruitee.com/o/kesatyohaku-juustoportin-meijerille-25