Kokkia keikkatyöhön Attendolle, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2024
  • Hae viimeistään 5.1.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kokkeja jaalan opiskelijoita keikkatyöhön Attendon ateriapalveluihin! Keittiöitämme sijaitsevat Lahdessa, Hollolassa ja Vääksyssä.Voit tehdä työtä silloin, kun sinulle parhaiten sopii! Keikkatyö on joustavaa ja työkavereinasi on rautaisia keittiöalan ammattilaisia.Keikkatyön kautta sinulle voi myös mahdollisesti avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.Haluamme, että viihdyt meillä, siksi sinä voit odottaa meiltä seuraavia asioita:Tukenasi toimii ja sinua perehdyttää osaava tiimi. Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.Toivomme sinulta: Alan opintoja tai vastaavaa työkokemusta Riittävää Suomen kielen taitoa HygieniapassiaTartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Jos sinulla ei kuitenkaan vielä ole ehtinyt karttua osaamista alaltamme uskomme, että pitämällä asenteesi positiivisena ja avoimena pystymme tukemaan ja opettamaan sinua alan saloihin !Kysy lisää katja.piiponniemi@attendo.fi tai puhelimitsearkisin klo 9-15 välisenä aikana
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/5361446-kokkia-keikkatyohon-attendolle/applications/new?promotion=1271167-tyomarkkinatori