Keittiöpäällikkö, Taalintehdas / Turun saaristo,, Minikai Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2024
- Hae viimeistään 31.12.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintola Portside sijaitsee Taalintehtaan historiallisessa miljöössä Kemiönsaaressa, jonne saavut tunnissa Turusta ja kahdessa Helsingistä. Kaunis rantamakasiinimme tarjoa kesäsesongissa mutkatonta purtavaa ja juomia iloisen palvelun ohessa!
Kesäsesonkiin 2025 etsimme idearikasta ja tehokasta keittiöpäällikköä selkeyttämään ja vahvistamaan Portsiden ruokatuotetta, jotta se vastaisi entistä paremmin asiakkaittemme tarpeita. Tule tiimisi kanssa tekemään vaikutus kesävieraisiimme!
TEHTÄVÄN KUVAUS:
-Vastaat Portsiden ruokatuotannosta kesäsesongin ajan
-Suunnittelet kesän ruokalistat yhdessä ravintolapäällikön kanssa unohtamatta jo paikkansa ruokalistalla ansainneita annoksia: pizzoja, kala-annoksia ja burgereita
-Johdat ja inspiroit keittiötiimiäsi omalla esimerkilläsi panostaen annosten tasalaatuisuuteen ja nousunopeuteen
-Ymmärrät sali-keittiö -yhteistyö merkityksen asiakkaiden ja työilmapiirin kannalta
-Huolehdit tilauksista ja varastonhallinnasta
Sesonkiravintolassa nämä tehtävät korostuvat erityisesti kiireisinä aikoina, jolloin tehokas johtaminen ja organisointikyky ovat avainasemassa.
ODOTAMME SINULTA:
-Aikaisempaa kokemusta sesonkiravintolan keittiön vastuuroolista
-Tuloshakuisuutta, joustavuutta sekä yhteistyökykyä koko henkilökunnan kanssa
-Taitoa käsitellä sekä kokkikonkareita, että nuoria uransa alkutaipaleella olevia työntekijöitä
-Hygieniapassia sekä vähintään kohtuullista suomen kielen taitoa
TARJOAMME SINULLE:
-Mahdollisuuden osallistua keittiötiimisi rekrytointiin
-Sopimuksen mukaisen palkan, jossa huomioimme aikaisemman kokemuksesi
-Tarvittaessa mahdollisuus edulliseen majoitukseen työsuhteen ajaksi
-Inspiroivan työympäristön saaristossa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
-Kokeneiden yrittäjien sekä mukavan ja energisen ravintolapäällikön
tuen
Työsuhde kestää kokoaikaisena toukokuun alusta elokuun loppuun. Sesonkiravintolassa töitä painetaan tiukalla tahdilla ruuhka-aikoina, mutta tasoitellaan etenkin sesongin alussa ja lopussa.
Jos olet intohimoinen ravintola-alan ammattilainen ja haluat viettää kesän 2025 kauniissa Turun saaristossa, jätä hakemus pian - käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tule mukaan rentoon joukkoomme tekemään Taalintehtaan ruokatarjontaa tunnetuksi myös kesämatkailijoiden keskuudessa!
Kesäsesonkiin 2025 etsimme idearikasta ja tehokasta keittiöpäällikköä selkeyttämään ja vahvistamaan Portsiden ruokatuotetta, jotta se vastaisi entistä paremmin asiakkaittemme tarpeita. Tule tiimisi kanssa tekemään vaikutus kesävieraisiimme!
TEHTÄVÄN KUVAUS:
-Vastaat Portsiden ruokatuotannosta kesäsesongin ajan
-Suunnittelet kesän ruokalistat yhdessä ravintolapäällikön kanssa unohtamatta jo paikkansa ruokalistalla ansainneita annoksia: pizzoja, kala-annoksia ja burgereita
-Johdat ja inspiroit keittiötiimiäsi omalla esimerkilläsi panostaen annosten tasalaatuisuuteen ja nousunopeuteen
-Ymmärrät sali-keittiö -yhteistyö merkityksen asiakkaiden ja työilmapiirin kannalta
-Huolehdit tilauksista ja varastonhallinnasta
Sesonkiravintolassa nämä tehtävät korostuvat erityisesti kiireisinä aikoina, jolloin tehokas johtaminen ja organisointikyky ovat avainasemassa.
ODOTAMME SINULTA:
-Aikaisempaa kokemusta sesonkiravintolan keittiön vastuuroolista
-Tuloshakuisuutta, joustavuutta sekä yhteistyökykyä koko henkilökunnan kanssa
-Taitoa käsitellä sekä kokkikonkareita, että nuoria uransa alkutaipaleella olevia työntekijöitä
-Hygieniapassia sekä vähintään kohtuullista suomen kielen taitoa
TARJOAMME SINULLE:
-Mahdollisuuden osallistua keittiötiimisi rekrytointiin
-Sopimuksen mukaisen palkan, jossa huomioimme aikaisemman kokemuksesi
-Tarvittaessa mahdollisuus edulliseen majoitukseen työsuhteen ajaksi
-Inspiroivan työympäristön saaristossa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
-Kokeneiden yrittäjien sekä mukavan ja energisen ravintolapäällikön
tuen
Työsuhde kestää kokoaikaisena toukokuun alusta elokuun loppuun. Sesonkiravintolassa töitä painetaan tiukalla tahdilla ruuhka-aikoina, mutta tasoitellaan etenkin sesongin alussa ja lopussa.
Jos olet intohimoinen ravintola-alan ammattilainen ja haluat viettää kesän 2025 kauniissa Turun saaristossa, jätä hakemus pian - käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tule mukaan rentoon joukkoomme tekemään Taalintehtaan ruokatarjontaa tunnetuksi myös kesämatkailijoiden keskuudessa!
Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/675987a5d063113900420b3b