Keittiöpäällikkö, Catering Anu Suomela Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2024
  • Hae viimeistään 15.2.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keittiöpäällikkömme muuttaessa toiselle paikkakunnalle etsimme joukkoomme uutta vahvan ammattitaidon omaavaa hyvän ruoan tekijää. Tehtävään kuuluu lounasruokien suunnittelu, päivittäinen valmistus sekä tukkutilaukset ja a la carte -menun suunnittelu, tilausruokien valmistus sekä muun henkilökunnan koulutus. Huolehdit keittiön toimintojen sujuvuudesta kokonaisuudessaan. Työ on pääsääntöisesti arkipäivävuoroa klo 7-15.

Toivomme sinulta vahvaa osaamista hyvän ruoan tekemisestä. Olet innovatiivinen, rento, iloinen, kehität ja kehityt, pidät vastuusta ja olet oma-aloitteinen. Me annamme mielellämme valtuudet ja vapauden kovan tason ammattilaiselle.

Meillä on iso tiimi ja paljon erilaisia toimintoja, pääset mukaan monipuoliseen, hauskaan ja rentoon porukkaan.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: info@anusuomela.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@anusuomela.fi