Keittiöpäällikkö, Lagom Food Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2024
- Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
- Palkkaus: 3200-3800€/kk
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko keittiöalan ammattilainen, joka haluaa jättää jälkensä ruokakulttuuriin ja rakentaa jotain ainutlaatuista?
Me Calorilla olemme kasvava meal prep -startup, jonka tavoitteena on tehdä terveellisestä ja herkullisesta ruokailusta vaivatonta. Olemme jo vakiinnuttaneet asemamme Helsingin alueella, mutta tämä on vasta alkua. Vuonna 2025 laajennamme toimintaamme uusiin kaupunkeihin, käynnistämme suuren TV-kampanjan ja vahvistamme brändiämme. Tavoitteenamme on luoda kansainvälinen menestystarina - ja juuri nyt etsimme innovatiivista keittiöpäällikköä liittymään tiimiimme ja johtamaan tätä matkaa.
Mitä tarjoamme?
Mahdollisuuden johtaa ja kehittää: Pääset rakentamaan skaalautuvaa ja tehokasta keittiökonseptia sekä luomaan reseptiikkaa, joka kestää kansainvälistymisen.
Osakkuusmahdollisuus: Optio-ohjelma osakkuuteen yrityksessämme ollakseen osa Calorin menestystarinaa.
Dynaaminen työympäristö: Työskentele nuoren, intohimoisen ja nopeasti kasvavan tiimin kanssa, joka haluaa muuttaa ihmisten ruokailutapaa.
Selkeä työaika: Työaika ma-pe klo 8-16, kilpailukykyinen palkka ja mahdollisuus kasvaa yrityksen mukana.
Vahvat työkalut: Valmis back-end-järjestelmä, joka laskee raaka-aineet, reseptit ja makroravinteet - tukien työtäsi päivittäin.
Hyvä sijainti: Keittiömme sijaitsee Helsingin Sörnäisten Rantatiellä 27 A.
Mitä odotamme sinulta?
Vahvaa keittiöosaamista: Kokemusta keittiötoiminnan johtamisesta catering-, hotelli- tai keskuskeittiöympäristössä.
Kykyä työskennellä itsenäisesti: Pystyt ottamaan kokonaisvastuun keittiön kehittämisestä, reseptiikasta ja tehokkaiden prosessien rakentamisesta.
Paineensietokykyä: Osaat toimia rauhallisesti kasvuvaiheen hektisessä ympäristössä ja osallistua aktiivisesti tiimin kehittämiseen.
Terveellisen ruoan ymmärrystä: Ymmärrät ravitsemustieteen periaatteet ja osaat yhdistää ne herkulliseen makuun.
Operatiivista johtamista: Vastaat kokkaamisesta, ruokalistojen kehittämisestä, raaka-ainetilauksista, kustannusten optimoinnista ja keittiötiimin vahvistamisesta, sekä keittiötoiminnasta ylipäätään ja jatkossa myös sen skaalaamisesta.
Asennetta ja omistajuutta: Haluat rakentaa keittiömallin, joka on valmis kansainväliseen kasvuun ja kehität toimintaa jatkuvan palautteen pohjalta.
Suomen kielen ja kulttuurin ymmärrystä - asiakaskuntamme on täysin suomalainen.
Työn aloitus:
1.1.2024 (sisältää lyhyen perehdytyksen nykyisen kokin kanssa).
Hae mukaan!
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen anufriev.dani@gmail.com. Kerro lisäksi, miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään ja mitä tekisit ensimmäisenä keittiöpäällikkönä Calorissa.
Liity tiimiimme, johda keittiön kasvua ja luodaan yhdessä terveellisen ruokailun tulevaisuus!
Me Calorilla olemme kasvava meal prep -startup, jonka tavoitteena on tehdä terveellisestä ja herkullisesta ruokailusta vaivatonta. Olemme jo vakiinnuttaneet asemamme Helsingin alueella, mutta tämä on vasta alkua. Vuonna 2025 laajennamme toimintaamme uusiin kaupunkeihin, käynnistämme suuren TV-kampanjan ja vahvistamme brändiämme. Tavoitteenamme on luoda kansainvälinen menestystarina - ja juuri nyt etsimme innovatiivista keittiöpäällikköä liittymään tiimiimme ja johtamaan tätä matkaa.
Mitä tarjoamme?
Mahdollisuuden johtaa ja kehittää: Pääset rakentamaan skaalautuvaa ja tehokasta keittiökonseptia sekä luomaan reseptiikkaa, joka kestää kansainvälistymisen.
Osakkuusmahdollisuus: Optio-ohjelma osakkuuteen yrityksessämme ollakseen osa Calorin menestystarinaa.
Dynaaminen työympäristö: Työskentele nuoren, intohimoisen ja nopeasti kasvavan tiimin kanssa, joka haluaa muuttaa ihmisten ruokailutapaa.
Selkeä työaika: Työaika ma-pe klo 8-16, kilpailukykyinen palkka ja mahdollisuus kasvaa yrityksen mukana.
Vahvat työkalut: Valmis back-end-järjestelmä, joka laskee raaka-aineet, reseptit ja makroravinteet - tukien työtäsi päivittäin.
Hyvä sijainti: Keittiömme sijaitsee Helsingin Sörnäisten Rantatiellä 27 A.
Mitä odotamme sinulta?
Vahvaa keittiöosaamista: Kokemusta keittiötoiminnan johtamisesta catering-, hotelli- tai keskuskeittiöympäristössä.
Kykyä työskennellä itsenäisesti: Pystyt ottamaan kokonaisvastuun keittiön kehittämisestä, reseptiikasta ja tehokkaiden prosessien rakentamisesta.
Paineensietokykyä: Osaat toimia rauhallisesti kasvuvaiheen hektisessä ympäristössä ja osallistua aktiivisesti tiimin kehittämiseen.
Terveellisen ruoan ymmärrystä: Ymmärrät ravitsemustieteen periaatteet ja osaat yhdistää ne herkulliseen makuun.
Operatiivista johtamista: Vastaat kokkaamisesta, ruokalistojen kehittämisestä, raaka-ainetilauksista, kustannusten optimoinnista ja keittiötiimin vahvistamisesta, sekä keittiötoiminnasta ylipäätään ja jatkossa myös sen skaalaamisesta.
Asennetta ja omistajuutta: Haluat rakentaa keittiömallin, joka on valmis kansainväliseen kasvuun ja kehität toimintaa jatkuvan palautteen pohjalta.
Suomen kielen ja kulttuurin ymmärrystä - asiakaskuntamme on täysin suomalainen.
Työn aloitus:
1.1.2024 (sisältää lyhyen perehdytyksen nykyisen kokin kanssa).
Hae mukaan!
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen anufriev.dani@gmail.com. Kerro lisäksi, miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään ja mitä tekisit ensimmäisenä keittiöpäällikkönä Calorissa.
Liity tiimiimme, johda keittiön kasvua ja luodaan yhdessä terveellisen ruokailun tulevaisuus!
Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anufriev.dani@gmail.com