Vuoropäällikkö, Buca-Rest Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2024
- Hae viimeistään 27.12.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei osaava salin esimies: tule Puistolaan vuoropäälliköksi vakaan oululaisen perheyrityksen ammattilaisten joukkoon! Meidän parasta tarjontaamme ovat huiput ammattilaisemme, ja siksi arvostammekin sinua, taitojasi ja ideoitasi. Johdat ilolla ja palolla huipputiimiämme yhdessä ravintolapäällikön kanssa ja kehityt, kehität ja rakastut ravintolatyöhön uudestaan ja uudestaan meillä.
Ravintolamme toimintakuvio on moninainen ja työniloa ja haasteita riittää aamiaisesta, lounaaseen ja illallisiin sekä erilaisiin ja vaativiinkin asiakas/illallistilaisuuksiin kabineteissa. Asiakkaitamme ovat yksityiset asiakkaat sekä yritysasiakkaat.
Sinulta odotamme organisointitaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja ravintolatoiminnan monipuolista tuntemusta. Ravintolatyö on iltoihin ja viikonloppuihin painottuvaa tiimityötä ja siinä korostuvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.
Työ vaatii luovuutta ja uskallusta sekä vastuun kantamista.
Työssä onnistumista auttavat järjestelmällinen ja itsenäinen työtapa. Kyky ilmaista itseään selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti on esimiestehtävissä tärkeää. Kotimaisten kielten lisäksi sinulla on riittävä englannin kielen taito.
Edellytämme valittavalta henkilöltä kokemusta esihenkilönä toimimisesta menestyksekkäästi. Hyväksi katsomme jos sinulla on hotelli- ja ravintola-alan toisen asteen ammatillinen perustutkinto tai restonomin tutkinto. Tärkeämpää on kokemus sekä tarjoilijan työstä että a la carte-ravintolan esimiehenä toimimisesta.
Toivottavasti kiinnostuit ja haet meillä Puistolaan heti töihin!
Ravintolamme toimintakuvio on moninainen ja työniloa ja haasteita riittää aamiaisesta, lounaaseen ja illallisiin sekä erilaisiin ja vaativiinkin asiakas/illallistilaisuuksiin kabineteissa. Asiakkaitamme ovat yksityiset asiakkaat sekä yritysasiakkaat.
Sinulta odotamme organisointitaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja ravintolatoiminnan monipuolista tuntemusta. Ravintolatyö on iltoihin ja viikonloppuihin painottuvaa tiimityötä ja siinä korostuvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.
Työ vaatii luovuutta ja uskallusta sekä vastuun kantamista.
Työssä onnistumista auttavat järjestelmällinen ja itsenäinen työtapa. Kyky ilmaista itseään selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti on esimiestehtävissä tärkeää. Kotimaisten kielten lisäksi sinulla on riittävä englannin kielen taito.
Edellytämme valittavalta henkilöltä kokemusta esihenkilönä toimimisesta menestyksekkäästi. Hyväksi katsomme jos sinulla on hotelli- ja ravintola-alan toisen asteen ammatillinen perustutkinto tai restonomin tutkinto. Tärkeämpää on kokemus sekä tarjoilijan työstä että a la carte-ravintolan esimiehenä toimimisesta.
Toivottavasti kiinnostuit ja haet meillä Puistolaan heti töihin!
Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sari-helena.forsman@ravintolapuistola.fi