Erfaren Kock till sommarhalvåret, Nordiska Matkompaniet Ab / Smakbyn
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2024
  • Hae viimeistään 28.3.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Om Smakbyn:
Vi är en anläggning för alla som gillar goda smaker och familjär stämning.
Vi har öppet från på sommarhalvåret och tar emot grupper året runt, och erbjuder bl.a. restaurang, gårdsbutik, destilleri, gruppaktiviteter, karamelleri, bageri, konferens.. Vi brinner för allt gott och står inför nysatsningar. Smakbyn drivs av kocken Michael Björklund, årets kock i både Sverige och Finland, vinnare av Robinson samt bekant från sociala medier och TV.

Vi erbjuder dig ett mångsidigt arbete som är roligt och omväxlande, lön enligt överenskommelse men alltid högre än kollektivavtalet (PAM turism & restaurang) och ett mångkulturellt arbetsgemenskap! Stundvis är tempot högt, men humöret håller vi alltid uppe! Hos oss erhåller du personalförmåner såsom företagshälsovård, friskvård samt personalrabatt i alla Micke Björklunds restauranger (Niska, Hejm, Fröj, Åland Distillery restaurant..) Vi kan erbjuda flexibla arbetstider tex. vecka-vecka om så önskas. Vi hjälper till med boende vid behov. I vårt team hjälper vi varandra mycket, och ingen dag är den andra lik!

Swedish is not mandatory, but good skills in english are needed!

Välkommen att lämna in din ansökan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:erkas@smakbyn.ax