Keittiöpäällikkö, Zarillo, Diamond Table Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2024
  • Hae viimeistään 28.2.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Turkuun avattavaan ravintola Tex Mex & Western Ravintola Zarillon keittiöön vakituiseen työsuhteeseen keittiöpäällikköä, joka ottaa vastuun keittiöstä ja sen toiminnasta. Tehtäviisi kuuluu suorittavan kokin työn lisäksi monipuoliset esimiehen tehtävät kuten päivittäinen keittiön toimintojen johtaminen, työvuorosuunnittelu sekä tukkutilausten teko. Työssäsi pääset vaikuttamaan mm. ruokalistan suunnitteluun ja kehittämiseen. Tarjoamme monipuolisen työn luotettavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Kuulostiko siltä, että tämä voisi olla juuri sinun työsi? Haluaisimme kuulla sinusta lisää! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ravintola pyritään avaamaan helmikuussa 2025.

Odotamme sinulta:

Kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta, alan koulutus katsotaan eduksi
Hygieniapassia
Suomenkielentaitoa
Paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden kehittää osaamista ja ammattitaitoasi
Kannustavan ja työtäsi tukevan verkoston
Mahdollisuuden työskennellä täysin uudessa ravintolassa
Luotettava yritys
Palkkaus: Sopimuksen mukaan / Palkkatoive
Työ alkaa: Helmikuussa 2025 (arvio)
Työaika: 2-vuorotyö, kokoaikainen (112,5h / 3 vko)
Työn kesto: Vakituinen työ
Työpaikan sijainti: Puolalankatu 1, Turku

Tiedustelut ja hakemukset

anastassia.burunova@zarillo.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:Anastassia.Burunova@zarillo.fi