Kokki, Kebab Bistro Nastola
- Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2024
- Hae viimeistään 31.12.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kokemusta omaavaa kokkia lounaspitseriaan monipuolisiin työtehtäviin.
Arvostamme ravintola-alan koulutusta, mutta vielä tärkeämpää on vankka kokemus ravintola-alalta. Hygieniapassi on työn edellytys. Työ on kokoaikatyötä, pääsääntöisesti klo 10.30-20.30 välisenä aikana ja aluksi työsopimus on määräaikainen.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Arvostamme ravintola-alan koulutusta, mutta vielä tärkeämpää on vankka kokemus ravintola-alalta. Hygieniapassi on työn edellytys. Työ on kokoaikatyötä, pääsääntöisesti klo 10.30-20.30 välisenä aikana ja aluksi työsopimus on määräaikainen.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:bistrokebabb@gmail.com