Keittiöpäällikkö, henkilöstöravintolaan, Topron Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2024
  • Hae viimeistään 24.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Sarankulmassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaammekeittiöpäällikköä.

Ravintolamme palvelee arkipäivisin tarjoten kahvilapalveluiden lisäksi herkullista kotiruokalounasta, grilliannoksia sekä laadukkaita kokous- ja edustustarjoiluja. Aiempi kokemus tilaus- ja kokoustarjoilusta katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti henkilöitä, jotka tekevät "pientä ekstraa" asiakkaidemme iloksi.

HaemmeKeittiöpäällikköä, joka johtaa tiimiämme reippaalla otteella ja luo positiivista ilmapiiriä. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, organisoida keittiön toimintaa ja varmistaa, että asiakkaamme saavat laadukasta ruokaa ja palvelua. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta henkilöstöravintolan johtamisesta sekä tuloskeskeistä asennetta.

Odotamme sinultaKeittiöpäällikkönä: Kokemusta ison keittiön johtamisesta, ruokatuotteen kehittämistä, tavarantoimitusten hallintaa ja ruokalistojen suunnittelua. Mestarillista katehallintaa ja kykyä kuunnella ja ylittää asiakkaiden toiveet.

Tarjoamme- Kokoaikaisen työsuhteen ja pääsääntöisesti päivätyön arkipäivisin klo 06.30-16.00 välillä
- Mahdollisuuden vastuulliseen työhön osana kehittyvää yritystä, jossa pääset vaikuttamaan ruokatuotteen kehitykseen
- Mukavan työporukan ja kehittävän työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi

Haluatko vastata haasteeseen?Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 24.11.2024 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sovitusti vuodenvaihteessa.Tule osaksi tiimiämme ja auta luomaan laadukkaita makuelämyksiä Sarankulmassa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Susan Sorma +358 7576299
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/4ee6d142-c647-46a9-8ea6-efa40230fc78