Kokki henkilöstöravintolaan, Topron Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2024
- Hae viimeistään 24.11.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kokkeja henkilöstöravintolaan Tampereen Sarankulmaan!
Etsimme Sarankulmassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaammeammattitaitoisiakokkeja. Ravintolamme palvelee arkipäivisin tarjoten kahvilapalveluiden lisäksi herkullista kotiruokalounasta, grilliannoksia sekä laadukkaita kokous- ja edustustarjoiluja. Aiempi kokemus tilaus- ja kokoustarjoilusta katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti henkilöitä, jotka tekevät "pientä ekstraa" asiakkaidemme iloksi.
Haemme:
Kokkeja, joilla on taitoa valmistaa herkullista kotiruokaa ja näyttäviä annoksia sekä lounaspöytään että kokous- ja edustustarjoiluihin. Etsimme joustavia ja tiimityötaitoisia kokkeja, jotka pystyvät hallitsemaan ison keittiön vauhdikkaan työympäristön ja mukautumaan muuttuviin tilanteisiin.
Odotamme sinultaKokkina: Kokemusta suurien ruokamäärien valmistuksesta, visuaalista silmää annosten esillepanoon sekä valmiutta osallistua kaikkiin keittiön tehtäviin. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta kokous- ja juhlatuotteiden valmistuksesta.
TarjoammeKokoaikaisen työsuhteen ja pääsääntöisesti päivätyön arkipäivisin klo 06.30-16.00 välillä.
Mahdollisuuden vastuulliseen työhön osana kehittyvää yritystä, jossa pääset vaikuttamaan ruokatuotteen kehitykseen.
Mukavan työporukan ja kehittävän työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.
Haluatko vastata haasteeseen?Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 24.11.2024 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sovitusti vuodenvaihteessa.
Tule osaksi tiimiämme ja auta luomaan laadukkaita makuelämyksiä Sarankulmassa!
Lisätietoja työtehtävästä antaa Susan Sorma +358 407576299
Etsimme Sarankulmassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaammeammattitaitoisiakokkeja. Ravintolamme palvelee arkipäivisin tarjoten kahvilapalveluiden lisäksi herkullista kotiruokalounasta, grilliannoksia sekä laadukkaita kokous- ja edustustarjoiluja. Aiempi kokemus tilaus- ja kokoustarjoilusta katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti henkilöitä, jotka tekevät "pientä ekstraa" asiakkaidemme iloksi.
Haemme:
Kokkeja, joilla on taitoa valmistaa herkullista kotiruokaa ja näyttäviä annoksia sekä lounaspöytään että kokous- ja edustustarjoiluihin. Etsimme joustavia ja tiimityötaitoisia kokkeja, jotka pystyvät hallitsemaan ison keittiön vauhdikkaan työympäristön ja mukautumaan muuttuviin tilanteisiin.
Odotamme sinultaKokkina: Kokemusta suurien ruokamäärien valmistuksesta, visuaalista silmää annosten esillepanoon sekä valmiutta osallistua kaikkiin keittiön tehtäviin. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta kokous- ja juhlatuotteiden valmistuksesta.
TarjoammeKokoaikaisen työsuhteen ja pääsääntöisesti päivätyön arkipäivisin klo 06.30-16.00 välillä.
Mahdollisuuden vastuulliseen työhön osana kehittyvää yritystä, jossa pääset vaikuttamaan ruokatuotteen kehitykseen.
Mukavan työporukan ja kehittävän työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.
Haluatko vastata haasteeseen?Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 24.11.2024 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sovitusti vuodenvaihteessa.
Tule osaksi tiimiämme ja auta luomaan laadukkaita makuelämyksiä Sarankulmassa!
Lisätietoja työtehtävästä antaa Susan Sorma +358 407576299
Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/6a738099-e307-4959-9e36-93a271f21301