Kokki, JOROISTEN PALVELUASUNNOT RY
- Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2024
- Hae viimeistään 22.11.2024
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palvelutalo Mansikkapaikan pitkäaikainen yhteistyökumppani Lounasravintola Ahomansikka Oy lopettaa toiminnan tämän vuoden lopussa, yrittäjän jäädessä viettämään ansaittuja eläkepäiviä.
1.1.2025 alkaen ravintola on uusi osa Joroisten Palveluasunnot ry:n omaa, monipuolista palvelutarjontaa.
Joroisten Palveluasunnot ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuottaa asumispalveluja, kotihoitoa, kotipalvelua, kotisiivouksia, hyvinvointipalveluita ja ikääntyneiden kuntouttavaa päivätoimintaa.
Palvelutalo Mansikkapaikan visiona on tarjota asukkailleen kodikas, turvallinen ja lämminhenkinen koti, jossa eletään elämän makuista elämää, sen arkea ja juhlaa.
Palvelutalo Mansikkapaikka on yhdistyksen ylläpitämä viihtyisä palvelutalo keskeisellä paikalla Joroisten kirkonkylän keskustassa. Päärakennuksessa on 43 ympärivuorokautista ja yhteisöllistä palveluasumista tarjoavaa asuntoa, 7 senioriasuntoa ja pihapiirin rivitaloissa kuusi vuokra-asuntoa.
Yhdistys toimii työnantajana 35 vakituisessa työsuhteessa olevalle työntekijälle.
Palvelutalo ja myös ravintola toimii yhdistyksen omistamissa toimitiloissa keskeisellä paikalla Joroisten kirkonkylässä. Sijainti ja hyvät tilat mahdollistavat palveluiden kehittämisen ja tarjoavat viihtyisät työtilat henkilökunnalle, sekä turvalliset kodit talon asukkaille. Ravintola on kaikille avoin lounasravintola.
Haemme nyt ravintolavastaavaa ja kokkia/keittäjää vakituiseen työsuhteeseen
Ravintolan toiminnasta vastaa kaksihenkinen tiimi ja tähän tiimiin haemme nyt ravintolavastaavaa ja kokkia tai keittäjää. Molemmat valituista huolehtivat yhdessä ravintolan päivittäisestä toiminnasta ja ateriapalveluiden toteutumisesta. Tehtävä edellyttää ravintola- tai catering-alan koulutusta ja alan työkokemusta. Aterioiden valmistaminen edellyttää myös dieettiruokien ja erikoisruokavalioiden sekä ikääntyneiden ravintosuositusten tuntemusta.
Oman ravintolan tiimi tarjoaa monipuolisia työtehtäviä, luvan olla luova ja idearikas, koska tiimihän pääsee käynnistämään Mansikkapaikan oman ravintolan, ideoimaan sen palveluita ja toimintamallia.
Mansikkapaikan ravintolan ateriapalveluiden laadukkaasta toteutumisesta huolehtii ravintolavastaava.
Ravintolavastaavan tehtäväkuvaan kuuluu:
- ravintolatoiminnan kehittäminen ja uudistaminen, ruokalistasuunnittelu, ruokaohjeiden kehittäminen ja tekeminen.
- aterioiden vuosikellon mukaisten tapahtumien toteutuminen ja juhlatilaisuuksien suunnittelu
-palvelutalon ateriapalveluiden ja uusien palveluiden kehittäminen yhdessä keittiötiimin ja yhdistyksen muun työryhmän ja toiminnanjohtajan kassa
- ravintolan tiimivastaavan työnjohdolliset tehtävät
- omavalvontasuunnitelman päivittäminen ja toteutumisesta vastaaminen
- päivittäisten aterioiden valmistaminen yhdessä kokin kanssa
Ravintolavastaavan tärkeänä työparina toimii kokki/keittäjä.
Kokin /keittäjän toimenkuvaan kuuluu:
-aamiaisen, lounaan, välipalojen, päivällisen ja iltapalan sekä tilausruokien valmistaminen
-kokki/keittäjä on mukana kaikissa keittiön työtehtävissä ja asiakaspalvelussa
-tiskihuollosta vastaaminen
Ravintolan työtiimi vastaa yhteisvastuullisesti kaikista tehtävistä, mukaan lukien keittiön siisteys ja hygienia.
Keittiössä valmistetaan ruoka palvelutalon ja senioriasuntojen asukkaille sekä henkilökunnalle, tällä hetkellä yhteensä noin 60 henkilölle päivässä. Ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja satokauden tuotteita hyödyntäen. Tuoreen pullan ja maukkaan kotiruoan tuoksu on yksi keittiöön kohdistuneista odotuksista.
Palvelutalo Mansikkapaikassa tehdään työtä aktiivisella, ystävällisellä ja positiivisella asenteella asukkaiden ja toinen toistemme hyvän arjen eteen. Työntekijät ovat innostuneita, innovatiivisia ja työhönsä sitoutuneita. Työyhteisö on moniammatillinen ja monikulttuurinen. Mansikkapaikassa on hyvä tehdä työtä. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä, ja sisäistä yrittäjyyttä.
Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työaika on 115 t /3 viikossa ja työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin pääsäätöisesti klo. 7.00-16.30. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja koeaika on 6 kk.
Työpaikan osoite on Sairaalatie 3, 79600 Joroinen.
Tarjoamme sinulle:
- viihtyisän työympäristön, luotettavan työnantajan, moniammatillisen työyhteisön
-siistit toimitilat, joista pidetään hyvää huolta
-laadukkaan työterveyshuollon
-e-passin (liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointi eduilla)
-työsuhdepolkupyöräedun
-työvaatteet, vilutakit ja keittiötyössä työjalkineet
-kahvietu
-ateria-alennus
-monipuolinen tyhy-toiminta
-janojuomat helleaikana
-mahdollisuuden kehittää uudistuvaa keittiötoimintaa ja sen palveluita
1.1.2025 alkaen ravintola on uusi osa Joroisten Palveluasunnot ry:n omaa, monipuolista palvelutarjontaa.
Joroisten Palveluasunnot ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuottaa asumispalveluja, kotihoitoa, kotipalvelua, kotisiivouksia, hyvinvointipalveluita ja ikääntyneiden kuntouttavaa päivätoimintaa.
Palvelutalo Mansikkapaikan visiona on tarjota asukkailleen kodikas, turvallinen ja lämminhenkinen koti, jossa eletään elämän makuista elämää, sen arkea ja juhlaa.
Palvelutalo Mansikkapaikka on yhdistyksen ylläpitämä viihtyisä palvelutalo keskeisellä paikalla Joroisten kirkonkylän keskustassa. Päärakennuksessa on 43 ympärivuorokautista ja yhteisöllistä palveluasumista tarjoavaa asuntoa, 7 senioriasuntoa ja pihapiirin rivitaloissa kuusi vuokra-asuntoa.
Yhdistys toimii työnantajana 35 vakituisessa työsuhteessa olevalle työntekijälle.
Palvelutalo ja myös ravintola toimii yhdistyksen omistamissa toimitiloissa keskeisellä paikalla Joroisten kirkonkylässä. Sijainti ja hyvät tilat mahdollistavat palveluiden kehittämisen ja tarjoavat viihtyisät työtilat henkilökunnalle, sekä turvalliset kodit talon asukkaille. Ravintola on kaikille avoin lounasravintola.
Haemme nyt ravintolavastaavaa ja kokkia/keittäjää vakituiseen työsuhteeseen
Ravintolan toiminnasta vastaa kaksihenkinen tiimi ja tähän tiimiin haemme nyt ravintolavastaavaa ja kokkia tai keittäjää. Molemmat valituista huolehtivat yhdessä ravintolan päivittäisestä toiminnasta ja ateriapalveluiden toteutumisesta. Tehtävä edellyttää ravintola- tai catering-alan koulutusta ja alan työkokemusta. Aterioiden valmistaminen edellyttää myös dieettiruokien ja erikoisruokavalioiden sekä ikääntyneiden ravintosuositusten tuntemusta.
Oman ravintolan tiimi tarjoaa monipuolisia työtehtäviä, luvan olla luova ja idearikas, koska tiimihän pääsee käynnistämään Mansikkapaikan oman ravintolan, ideoimaan sen palveluita ja toimintamallia.
Mansikkapaikan ravintolan ateriapalveluiden laadukkaasta toteutumisesta huolehtii ravintolavastaava.
Ravintolavastaavan tehtäväkuvaan kuuluu:
- ravintolatoiminnan kehittäminen ja uudistaminen, ruokalistasuunnittelu, ruokaohjeiden kehittäminen ja tekeminen.
- aterioiden vuosikellon mukaisten tapahtumien toteutuminen ja juhlatilaisuuksien suunnittelu
-palvelutalon ateriapalveluiden ja uusien palveluiden kehittäminen yhdessä keittiötiimin ja yhdistyksen muun työryhmän ja toiminnanjohtajan kassa
- ravintolan tiimivastaavan työnjohdolliset tehtävät
- omavalvontasuunnitelman päivittäminen ja toteutumisesta vastaaminen
- päivittäisten aterioiden valmistaminen yhdessä kokin kanssa
Ravintolavastaavan tärkeänä työparina toimii kokki/keittäjä.
Kokin /keittäjän toimenkuvaan kuuluu:
-aamiaisen, lounaan, välipalojen, päivällisen ja iltapalan sekä tilausruokien valmistaminen
-kokki/keittäjä on mukana kaikissa keittiön työtehtävissä ja asiakaspalvelussa
-tiskihuollosta vastaaminen
Ravintolan työtiimi vastaa yhteisvastuullisesti kaikista tehtävistä, mukaan lukien keittiön siisteys ja hygienia.
Keittiössä valmistetaan ruoka palvelutalon ja senioriasuntojen asukkaille sekä henkilökunnalle, tällä hetkellä yhteensä noin 60 henkilölle päivässä. Ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja satokauden tuotteita hyödyntäen. Tuoreen pullan ja maukkaan kotiruoan tuoksu on yksi keittiöön kohdistuneista odotuksista.
Palvelutalo Mansikkapaikassa tehdään työtä aktiivisella, ystävällisellä ja positiivisella asenteella asukkaiden ja toinen toistemme hyvän arjen eteen. Työntekijät ovat innostuneita, innovatiivisia ja työhönsä sitoutuneita. Työyhteisö on moniammatillinen ja monikulttuurinen. Mansikkapaikassa on hyvä tehdä työtä. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä, ja sisäistä yrittäjyyttä.
Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työaika on 115 t /3 viikossa ja työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin pääsäätöisesti klo. 7.00-16.30. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja koeaika on 6 kk.
Työpaikan osoite on Sairaalatie 3, 79600 Joroinen.
Tarjoamme sinulle:
- viihtyisän työympäristön, luotettavan työnantajan, moniammatillisen työyhteisön
-siistit toimitilat, joista pidetään hyvää huolta
-laadukkaan työterveyshuollon
-e-passin (liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointi eduilla)
-työsuhdepolkupyöräedun
-työvaatteet, vilutakit ja keittiötyössä työjalkineet
-kahvietu
-ateria-alennus
-monipuolinen tyhy-toiminta
-janojuomat helleaikana
-mahdollisuuden kehittää uudistuvaa keittiötoimintaa ja sen palveluita
Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:eine.kinnula@mansikkapaikka.fi