Sähköautomaatioasentaja, vakituinen, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2024
  • Hae viimeistään 3.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakasyrityksemme on tunnettu teollisuuden alan toimija, joka asentaa, huoltaa ja korjaa tuotantokoneita- ja laitteita. Nyt etsimme heille SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAA vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaasi kuuluu mm. tuotantokoneiden- ja laitteiden asennus ja huolto, sekä suoritat vianetsintää ja korjauksia. Lisäksi asennat nosto-ovia teollisuuden yrityksille. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Varsinais-Suomea ja työ vaatii itsenäisen työotteen. Työaika on arkisin kello 7-15:30, mutta satunnaisesti voi tulla ylitöitä. Eduksesi ovat aikasempi kokemus sähköautomaatioasentajan työstä sekä alan koulutus. Oma-aloitteisuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat työssä hyödyllisiä. Edellytämme työntekijältä B-ajokorttia. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:
-Kokoaikaisen, vakituisen työsuhteen
-Monipuolisen työnkuvan, jossa on mahdollisuus jatkuvasti kehittyä

Odotamme:
-Aikaisempaa kokemusta alan töistä etenkin teollisuuspuolelta sekä alan koulutusta
-Kykyä työskennellä itsenäisesti

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti:

https://www.click-hp.fi/hakemus/20757

Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
 p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.click-hp.fi/hakemus/20757