Metallityöntekijä, Alrekry Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2024
  • Hae viimeistään 11.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Tuusulaan Kellokoskelle metallityöntekijää.

Työtehtäviisi kuuluu metallipajan monipuoliset tehtävät, joita ovat muun muassa: ruostumattoman ja haponkestävän teräksen Tig- ja Mig/Mag-hitsaus, sahaaminen, poraaminen, särmäys ja kokoonpano. Työstettäviä kappaleita ovat teräsputkesta valmistettavat metallikappaleet ja -rakenteet asiakastilausten mukaisesti. Pajalla sinulla on käytössäsi uudenaikaiset työkalut sekä hitsauskoneet. Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua koneistuksen tehtäviä joissa valmistat metallista osia työpiirustusten mukaisesti käyttämällä CNC- koneita. Tarkempi työnkuva tulee muodostumaan taitojesi mukaisesti. Saat työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen työyhteisön tueksesi.

Työt tehdään yhdessä vuorossa arkisin klo 7.00-15.30.

Olisiko tämä tehtävä sinulle sopiva? Kysy lisää soittamalla 050 380 2656 / Anne Järvelä

Voit lähettää hakemuksesi täyttämällä työnhakulomakkeen tai laittamalla hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen hr.alrekry@alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa).

Käy katsomassa sivuillamme myös muut kiinnostavat kohteemme!

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli- ja elintarvikealoilla on runsaimmin tarjolla töitä.

Alrekry -Hyvää työtä tarjolla-
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://alrekry.fi/jobs/metallityontekija-tuusula-kellokoski-2024-10-25/?lang=fi