Ryhmäavustaja, Sateenkaari Koto Oy, Päiväkoti Pää, Sateenkaari Koto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ryhmäavustajana tehtäväsi on mahdollistaa kaikkien lasten osallisuus varhaiskasvatuksen toimintaan yhdessä tiimisi kanssa. Sinulla on taitoa, kykyä ja innostusta tukea lapsia heidän kehityksen ja oppimisen polulla.

Erilliset toimintahuoneet mahdollistavat rauhoittumisen pienryhmätoimintaan, joka on oleellinen osa päiväkodin arkea jokaisena viikonpäivänä. Kuten kaikissa Sateenkaari Kodon päiväkodeissa, Pääskynpesässä toimitaan Vihreä Lippu-ohjelman periaatteiden mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemus, esim. sote-alan koulutus tai koulunkäynninohjaaja. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2025 asti ja työ alkaa mahdollisimman pian. Työaika on 100%.

Tarjoamme työntekijöillemme iloisen ja ihmisläheisen työyhteisön ja -ympäristön, joissa yhdistyvät sekä alan kokemus, ammattitaito että idearikas ja avoin ilmapiiri. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, minkä lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä omassa työssään sekä vaikuttaa omaan työhönsä. Innostumme työntekijöiden omien vahvuusalueiden luovasta soveltamisesta arjessa. Tarjoamme myös hyvinvointiedun, sillä meillä työntekijää arvostetaan ja työhyvinvointiin panostetaan ennakoivasti.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostin liitteinä päiväkodin johtajalle osoitteeseen kati.palonen@sateenkaarikoto.fi, otsikoi viestisi "Työhakemus". Huomioithan, että tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Palkkaus tehtävään määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa on koeaika.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kati.palonen@sateenkaarikoto.fi