Lastenhoitajan sijaisuus, Nättinummen päiväkoti, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2024
  • Hae viimeistään 11.11.2024
  • Palkkaus: 2352,21€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lastenhoitaja toimii Turun pohjoisen varhaiskasvatusalueen varahenkilönä pääasiassa Nättinummen, Taoskujan ja Tommilankadun päiväkodeissa.

Sijaisuuteen valittaessa ovat ensi sijalla henkilöt, joilla on lastenhoitajan koulutus ja kokemusta päiväkodissa työskentelystä.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 28 mukaan;
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon osilla.

Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta sekä avointa mieltä uusille asioille.

Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön, jossa jokainen on tasa-arvoinen.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-1312-24/fi_FI