Lead Structural Analyst, Creo Center Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2024
  • Hae viimeistään 10.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kokenut lujuuslaskennan ammattilainen ja haluat edetä vaikuttavaan rooliin, jossa pääset yhdistämään lujuuslaskennan asiantuntemustasi sekä kykyäsi johtaa ja ohjata projekteja? Tule Creo Centerille Lead Structural Analystiksi teknologiahankkeiden pariin Turkuun tai Tampereelle!

Lead Structural Analystin roolissa vastaat kokonaisvaltaisesti rakennelaskentaprojektiemme onnistumisesta. Toteutat itse teknisesti haastavien rakenteiden lujuuslaskentaa ja varmistat, että myös muut tiimissä toteutettavat projektit saatetaan menestyksekkäästi loppuun asti. Pääset osallistumaan projekteihin jo niiden kartoitusvaiheesta alkaen ja tuot asiantuntemuksesi mukaan tarjousten laadintaan. Toteutettavat projektit ovat osa Creo Centerin kansainvälisiä tuotekehityshankkeita tai vaihtoehtoisesti eri teollisuuden aloilla toimivien asiakkaidemme tarpeita, joten pääset ratkomaan monipuolisesti vaativien rakenteiden kestävyyshaasteita sekä toteuttamaan rakenneanalyysejä laaja-alaisesti erilaisiin teollisuuden tuotteisiin.

Miksi Creo Centerille?

Creo Center on monialainen tuotekehityskumppani organisaatioille, jotka haluavat onnistua uusilla innovaatioilla tai edistämällä nykyisten tuotteiden kehitystä. Laajan palveluportfoliomme avulla pystymme tarjoamaan korkeatasoista suunnittelua ja laskentaa eri alojen tuotekehityshankkeisiin ja olemaan strateginen kumppani sekä paikallisille että kansainvälisille yrityksille. Creo Center on osa useasta tytäryhtiöstä koostuvaa Creo Groupia, joka on yli 130 asiantuntijan palveluorganisaatio. Kasvutarinamme on huikea, olemme usean palvelualueen osalta toimialamme edelläkävijöitä, ja tahtotilamme on kasvaa ja kehittyä entisestään yhdeksi merkittävimmistä tuotekehitysorganisaatioista Pohjoismaissa niin tuotekehityksen osa-alueilla kuin tuotekehityslähtöisen digitaalisen siirtymän toteuttajana.

Lead Structural Analystin rooli on laskentaprojektiemme onnistumisen kannalta keskeinen ja vastuullisessa roolissa pääset osallistumaan laskentamenetelmien kehitykseen ja tehostamiseen. Tulet osaksi innovatiivista ja asiantuntevaa tuotekehittäjien yhteisöä, jossa henkilöstön osaamisen kehittäminen on etusijalla. Jotta pystyisit tekemään työtäsi parhaalla mahdollisella tavalla, tuemme sen tekemistä uusimmilla työvälineillä ja ohjelmistoilla sekä joustavilla työskentelytavoilla. Työsuhde-etuina tarjoamme lounasedun, puhelinedun, työmatkaedun tai työsuhdepyörän sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Modernit, hyvien liikenneyhteyksien päässä sijaitsevat toimitilamme tarjoavat inspiroivan ympäristön, jossa nykyaikainen muotoilu ja avoin ilmapiiri luovat hyvät puitteet työn tekemiseen.

Millaista henkilöä etsimme?

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on jo vankka osaaminen teräsrakenteista ja niiden väsymislaskennasta. Sinulle on kertynyt kokemusta usealta lujuuslaskennan osa-alueelta ja kykenetkin toteuttamaan staattisia ja dynaamisia analyysejä eri teollisuuden aloilla. Hahmotat nopeasti rakenteita sekä ymmärrät niiden toimintaa rakennesuunnittelun kannalta ja pystyt selittämään sen myös muille. Koska työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotesuunnittelun, tuotekehityksen ja valmistusteollisuuden ammattilaisten kanssa, arvostamme tiimityötaitoja, avoimuutta sekä ulospäinsuuntautuneisuutta, kuten myös hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Jotta voisit menestyä tehtävässä, edellytämme sinulta:

- Soveltuvaa DI-koulutusta
- Hyvää lujuusopin ja rakenteiden mekaniikan teoriataustaa
- Aiempaa kokemusta haastavista teollisuuden lujuuslaskentatehtävistä ja projektien vetämisestä
- Kokemusta lujuuslaskentaohjelmistojen ja menetelmien kehityksestä ANSYS-ympäristössä

Jos tehtävänkuvaus kuulosti osaamiseesi sopivalta ja haluat olla mukana luomassa tulevaisuuden ratkaisuja, haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 10.11.2024 ja olemme sinuun yhteydessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löytyessä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Jos sinulle heräsi vielä kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Department Managerimme Mikko Toivonen, p. 050 486 1005. Mikkoon saat yhteyden viikolla 45, arkisin klo 15-17 välillä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.creocenter.fi/jobs/5123934-lead-structural-analyst