Korvauskäsittelijä, Maatalousyrittäjien eläkelaitos
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2024
  • Hae viimeistään 10.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Melan toiminta-ajatuksena on parantaa maatalousyrittäjien ja apurahansaajien hyvinvointia elämän eri vaiheissa. Asiakasläheisesti tarjoamme asiakkaillemme kattavaa ansioperusteista sosiaaliturvaa ja palvelua. Asiantuntevasti hoidamme maatalousyrittäjien, metsänomistajien, kalastajien, poronhoitajien ja apurahalla työskentelevien taiteilijoiden ja tutkijoiden lakisääteistä työeläke- ja tapaturmavakuuttamista. Lisäksi hallinnoimme lomitusta ja tuemme asiakkaitamme työhyvinvointipalveluilla.

Melalla on 75 000 työelämässä olevaa asiakasta ja 100 000 eläkkeen- tai etuudensaajaa. Maksamme eläkkeitä ja muita etuuksia noin miljardi euroa vuodessa. Työllistämme noin 200 henkilöä. Arvojamme ovat laadukas palvelu, asiakkaan arvostaminen, taloudellisuus, yhteistyö ja avoin johtamistapa.

Haemme tapaturmayksikköömme korvauskäsittelijää vakituiseen työsuhteeseen.

Korvauskäsittelijän työhön kuuluu tapaturma-asioiden selvittäminen, ratkaiseminen ja korvausten maksaminen. Olennaisena osana tehtävän hoitamista on aktiivinen ja oma-aloitteinen yhteydenpito asiakkaisiin, terveydenhuollon toimijoihin sekä muihin vakuutuslaitoksiin ja sidosryhmiin.

Yksikössä työskentelee 37 työntekijää ja vastaamme vakuutettujemme tapaturma- ja ammattitautiasioiden toimeenpanosta sekä Mela-sairauspäivärahojen käsittelystä.

Olet henkilökorvaustoiminnan ammattilainen tai haluat kasvaa sellaiseksi. Hyvän pohjan työssä onnistumisellesi antaa esimerkiksi sairaanhoitajan, tradenomin tai agrologin koulutus. Koulutuksesi ja työkokemuksesi huomioiden annat osaamisesi korvauskäsittelytyön lisäksi yksikkösi käyttöön laajemminkin vahingon sattumisolosuhteiden ja/tai lääketieteellisten seikkojen arvioinnissa sekä toiminnan kehittämisessä. Esihenkilönäsi toimii tiiminvetäjä.

Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Tapiolassa, mutta työpaikkasi voi olla myös asiakaspalvelupisteessämme Kuopiossa. Sinulla on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön voimassa olevan ohjeistuksemme mukaisesti.

Edellytämme sinulta:
- vähintään opistotasoista koulutusta
- kykyä oppia uusia asioita ripeästi ja käsitellä tietoa laaja-alaisesti
- halua ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon
- asiakasläheistä, aktiivista ja tuloksellista työskentelyotetta
- erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- positiivista asennetta
- sujuvaa ruotsin kielen taitoa

Työskentelyäsi helpottaa:
- aikaisempi työkokemus lakisääteisestä tapaturmavakuutusjärjestelmästä
- sosiaalivakuutusjärjestelmien tuntemus
- maatalouselinkeinon tuntemus

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät työntekijöitään arvostavassa työyhteisössä, laajan perehdytyksen, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja palkkauksen, kattavat työhyvinvointipalvelut, joustavat työajat, modernit työtilat ja hienon mahdollisuuden merkitykselliseen työhön osana organisaatiotamme. Olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnuksen ja Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.11.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 29.10. klo 11.30-12.30 ja ti 5.11. klo 9-10 tiiminvetäjä Niina Vehmas, puh. 029 4352240.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.mela.fi/tietoa-melasta/toihin-melaan/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=158&rmlang=FI