Yleislääkäri, Medistaff Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2024
  • Hae viimeistään 14.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varsinais-Suomen alueelle avautumassa työmahdollisuuksia yleislääkäreille vastaanottotyöhön!

Työnkuvaan kuuluu yleislääkärin vastaanottotyötä sekä potilastyöhön liittyviä kirjauksia, lausuntoja, yhteydenottoja muihin viranomaisiin tai potilaan omaisiin sekä vastaat muun henkilöstön konsultointipyyntöihin. Pääset työskentelemään eri sektoreilla oman kiinnostuksesi mukaan. Avoimia työmahdollisuuksia on muun muassa terveysasemilla, neuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, kotisairaanhoidossa sekä päihde- ja mielenterveys yksiköissä.

Työmahdollisuuksia löytyy koko Varsinais-Suomen alueella.
Työskentelyajat ovat maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Hakuehdot:
- Lääketieteen lisensiaatti
- Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen
- Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi
- Vähintään 2 vuoden kokemusta terveysasemalla työskentelystä
- Kykyä ripeään ja itsenäiseen työskentelyyn

Medistaff tarjoaa sinulle merkityksellisen työnkuvan kilpailukykyisellä palkkauksella sekä erinomaisen mahdollisuuden hyödyntää omaa ammatillista osaamistasi.
Mietimme kaiken puolestasi - järjestämme tarvittaessa majoituksen tai työsuhdeauton, jolla voit kulkea työmatkoja vaivattomasti. Näin saat keskittyä vain siihen, mikä on tärkeintä - asiakkaiden hyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Tule mukaan kasvavaan Medistaff-tiimiin ja hae paikkaan oheisesta linkistä: https://ura.medistaff.fi/jobs/5123951-yleislaakari-vastaanottotyo-varsinais-suomen-alue tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekry@medistaff.fi niin rekrytointimme on sinuun yhteydessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jenni.koivistoinen@medistaff.fi