Työnjohtaja laivanrakennukseen, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2024
  • Hae viimeistään 10.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Hoi sinä laivanrakennuksen ammattilainen! Omaatko aikaisempaa kokemusta alasta sekä esihenkilökokemusta, etkä pelkää uusia haasteita? Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Asiakasyrityksellämme on pitkä kokemus laivan runkovaiheen rakennuksesta. Nyt etsimme heille kokoaikaista TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu esihenkilönä toimiminen sekä operatiivisen toteutuksen läpivienti. Etsimällämme tekijällä on monipuolinen kokemus laivanrakennusalasta sekä mielellään myös kokemusta esihenkilöroolissa toimimisesta. Eduksesi ovat alan koulutus sekä oma-aloitteinen ja reipas työote. Tehtävässä kuuntelemme palkkatoiveita, joteen lisääthän sen hakemukseesi. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:
-Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
- Monipuoliset työtehtävät hyvässä työyhteisössä

Odotamme:
-Aikaisempaa kokemusta alalta
-Hyviä vuorovaikutustaitoja

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti:

https://www.click-hp.fi/hakemus/20744

Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
 p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hae työpaikkaa osoitteesta