Levyseppähitsaaja, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2024
  • Hae viimeistään 3.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut raskaan kaluston varustelun sekä ajoneuvon ja säiliön mittojen suunnitteluun sekä muutostöihin sekä mm. bitumisäiliöiden ja tankkausasemien valmistamiseen. Heidän asiakkaitaan ovat mm. kuljetusliikkeet ja tuotantolaitokset kuin öljy-yhtiöt sekä viranomaisetkin. Nyt etsimme heille LEVYSEPPÄHITSAAJAA kokoaikaiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on arkisin klo 7-15.30 ja työ toteutaan yrityksen toimipisteessä Turun seudulla. Työnkuva on monipuolinen ja vaikka se sisältää pääosin raudan, aluumiinin ja rosterin hitsaamista, siihen kuuluvat myös erilaiset huolto-ja kunnossapitotyöt, asennustyöt sekä tuotantotarkastukset. Eduksesi työssä ovat toimeen tarttuva asenne sekä hyvät yhteistyötaidot. Työn aloitus heti/ sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:
-Kokoaikaisen työsuhteen, jossa tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseksi työntekijäksi
-Miellyttävän työyhteisön, jossa saa mahdollisuuden oppia ja kehittyä
-Mahdollisuuden käyttää luovuutta työssään

Odotamme:
-Aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta ja osaamista luokkahitsaamisesta
-Reipasta ja itsenäistä työotetta
-Mielenkiintoa monipuolisia työtehtäviä kohtaan

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti:

https://www.click-hp.fi/hakemus/20694

Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
 p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hae työpaikkaa osoitteesta