Järjestelmäasiantuntija, Vakka-Suomen Puhelin Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2024
  • Hae viimeistään 10.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
VSP ICT-palvelut hakee järjestelmäasiantuntijaa Turun tiimiin. Etsimme sinua, jolla on kokemusta palvelin- ja työasemaympäristöistä sekä Microsoft 365- ja muista pilvipohjaisista palveluista.
Oletko asiakspalveluhenkinen ja järjestelmällinen tekijä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia joukkuepelaajana? Mahtavaa, juuri sinua etsimme vahvistamaan tiimiämme!
Tehtävänkuvaus:
Järjestelmäasiantuntijana toimit osana ICT-tiimiä ja pääset työskentelemään monipuolisesti IT-järjestelmien ja -ympäristöjen parissa. Tehtävässä osallistut asiakkaidemme IT-järjestelmien tukemiseen ja kehittämiseen. Työtehtävät sisältävät muun muassa:

Microsoft 365- ja Azure-pilviratkaisujen hallintaa
Palvelinympäristöjen ja levyjärjestelmien ylläpitoa
Windows-verkkojen ja palvelinylläpidon tehtäviä, mukaan lukien Active Directory
Virtualisointiteknologioiden (VMware vSphere, Microsoft Hyper-V) hallintaa
Verkko- ja laitehallintaa (kytkimet, palomuurit, WLAN, työasemat, mobiililaitteet)
Perusosaamista skriptauksesta ja integraatioista
Työasemaympäristöjen asennukset ja käyttöönotot
Asiakastuki sekä etähallinnan että on-site-palveluiden muodossa
Edellä mainittujen työtehtävien dokumentointia ja raportointia

Lisäksi osallistut asiakasprojekteihin asiantuntijana ja saat mahdollisuuden kehittää sekä syventää osaamistasi laaja-alaisessa työympäristössä.
Mitä odotamme sinulta?

Ensisijaisesti vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavista ICT-tehtävistä
Toissijaisesti vahvaa kasvupotentiaalia ja halua kehittyä alalla
Soveltuvaa ICT-alan koulutusta
Kokemusta tai tuntemusta tehtävänkuvauksessa listatuista tehtävistä
Hyvää englannin kielen taitoa
Mahdollisuutta matkustaa työtehtävissä Turun alueella
Hyvät dokumentointi- ja raportointitaidot

Jos sinulla ei vielä ole kolmen vuoden kokemusta, mutta olet motivoitunut kehittymään ja oppimaan uutta, myös sinut toivotetaan tervetulleeksi hakemaan. Aikaisempi kokemus moniasiakasympäristöistä ja työasemaympäristöjen hallinnasta katsotaan eduksi.
Miksi hakea tätä tehtävää?
Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Meillä pääset työskentelemään rentojen ja asiantuntevien työkavereiden kanssa, jotka tukevat sinua kehittymään ammatillisesti. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työskentelymahdollisuudet sekä kattavat henkilöstöedut, kuten Epassin ja mahdollisuuden yhtiön lomamökin käyttöön. Lisäksi käytössäsi on modernit työvälineet ja laadukas työterveyshuolto.
Kiinnostuitko?
Työt alkavat aikaisintaan 1.12.2024 ja viimeistään 2.1.2025.
Lähetä hakemuksesi heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Timo Heinoseen. Timo on tavoiteltavissa sähköpostitse (timo.heinonen@vsp.fi) tai puhelimitse (044 745 0450).

Mikä on VSP?
Vakka-Suomen Puhelin, eli VSP, on vakavarainen, kasvava ja sertifioitu ICT-alan palveluyhtiö, joka palvelee yrityksiä valtakunnallisesti ja työllistää 350 rautaista ammattilaista monella eri paikkakunnalla. Liikevaihtomme on lähes 22 miljoonaa euroa. Liiketoimintamme pohjautuu laadukkaisiin, luotettaviin ja lisäarvoa tuottaviin palveluihin.
Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä. Tarjoamme yrityksille kattavat IT- ja tietoliikennepalvelut sekä edistykselliset ulkoistetun asiakaspalvelun ratkaisut. Asiakkaana meillä on useita oman alansa johtavia kotimaisia brändejä. Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa palvelemme yritysten lisäksi tuhansia kuluttaja-asiakkaita, joille tarjoamme tehokkaat valokuituun pohjautuvat nettiyhteydet sekä kattavat TV- ja viihdepalvelut.
Olemme erittäin teknologiakyvykäs ja kokoluokastaan huolimatta ketterästi kehittyvä yhtiö. Yrityskulttuurimme ydin on välittäminen, ja ihmisläheinen työilmapiirimme saakin mittauksissa poikkeuksellisen korkeat arvosanat. Kasvollinen palvelu, korkea työn laatu ja pitkäaikaiset asiakkuudet ovat meille kunnia-asia. Missiomme on tehdä asiakkaidemme arjesta sujuvaa ja auttaa yrityksiä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Tätä merkityksellistä työtä olemme tehneet jo lähes 130 vuotta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.vsp.fi/tyonhakijoille/rekrytointi.html?rmpage=job&rmjob=269&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol