Myynti- ja toimitusvalvonta, Akkupojat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2024
  • Hae viimeistään 10.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko päästä akku- ja energiaratkaisualan näköalapaikalle? Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä Akkupoikiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä, joka toimittaa kustannustehokkaita ratkaisuja laadukkaiden tuotteidemme oman maahantuonnin kautta.

Ketä etsimme?

Myynti- ja toimitusvalvonnan osaajaa
Oletko innokas, aktiivinen ja oma-aloitteinen osaaja, joka tarttuu mielellään uusiin haasteisiin? Akkupojat Oy hakee huipputyyppiä vahvistamaan toimitusvalvontaa ja asiakaspalveluamme. Myynti- ja toimitusvalvonnan osaajan roolissa vastaat osto- ja myyntitoimitusvalvonnasta sekä toimit hankinnan ja myynnin tukena päivittäisissä yhteyksissä asiakkaisiin, ulkomaisiin toimittajiin sekä huolintayrityksiin. Toimipisteemme sijaitsee Turussa. Sinulla on tukenasi ammattitaitoiset työkaverit, hyvät työkalut sekä erinomainen logistiikkaorganisaatio. Arvostamme iloista asennetta, joustavuutta ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita. Kokemus aihepiiristä on tietenkin eduksesi, mutta sinun ei tarvitse vielä olla kaiken oppinut ja kokenut myynti- ja toimitusvalvonnan osaaja, riittää että olet halukas oppimaan ja tulemaan sellaiseksi.

Työtehtäviisi kuuluu
-osto- ja myyntitilausten kirjaaminen, toimitusten seuranta, laskujen kirjaaminen
-rahtijärjestelyt, alustavat tullaustoimenpiteet, rahtiveloitukset
-asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
-myynnin ja hankinnan erinäiset avustavat tehtävät

Odotamme sinulta
-aktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-sujuvaa kommunikointia suomen lisäksi englanniksi
-erinomaisia vuorovaikutustaitoja tilanteessa kuin tilanteessa
-paineensietokykyä ja järjestelmällistä otetta työhön
-tiimityöskentelytaitoja
-MS Office perustaidot

Aina vain paranee, mikäli
-sinulla on aiempaa kokemusta tuonneista ja huolintatehtävistä
-omaat kokemusta SAP-ohjelmistosta

Me puolestamme tarjoamme
-asianmukaisen perehdytyksen
-laadukkaat puitteet työn tekemiseen
-rennon ja innostuneen työyhteisön, jossa luotetaan, että jokainen kantaa vastuunsa
-mielenkiintoisia mahdollisuuksia tarjoavan vastuullisen työnkuvan sekä tuen ammatilliseen kehittymiseen
-toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
-kiinteän kuukausipalkan

Kannamme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja monien muiden etujen lisäksi tarjoamme esimerkiksi kattavat työterveyshuollon palvelut. Työn tekemisen vastapainoksi tuemme ja kannustamme työntekijöitämme virkistymään liikunnan tai kulttuurielämysten parissa

Miten toimia?
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.11.2024 mennessä. Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen jussi.haavisto@akkupojat.fi otsikolla Toimitusvalvoja Akkupojat. Aloitus sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jussi Haavisto +358 40 3412 430

Mikä Akkupojat?
Vuonna 1961 perustettu Akkupojat on akkujen maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Laadukkaiden tuotteiden oma maahantuonti mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut. Lisäksi oma päävarastomme Porissa takaa luotettavan toimituksen.
Asiantuntijamme auttavat löytämään oikeat tuotteet ja ratkaisut laajasta valikoimastamme - haluamme olla paras mahdollinen kumppanisi kaikissa akkuratkaisuissa. Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa ja päävarastomme Porissa.

Olemme osa OEM International -konsernia
OEM International on yksi Euroopan johtavista teknisen kaupan yrityksistä ja teollisuuskomponenttien toimittajista. Toiminnan perustana on lisäarvon tuottaminen, sekä asiakkaille että valmistajille. Tarjoamme asiakkaille laajan ja kattavan tuotevalikoiman lisäksi teknistä asiantuntemusta ja nopean toimituksen omasta varastosta. Valmistajillemme
voimme taata vahvan paikallisen kumppanin, joka tuntee markkinat ja toimii tehokkaana jakelukanavana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jussi.haavisto@akkupojat.fi