Sairaanhoitaja, Julkiset palvelut, Tervola, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2024
  • Hae viimeistään 10.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Sairaanhoitajaa Tervolan terveysasemalle. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ sairaanhoitajana pitää sisällään?

Sairaanhoitajana Terveystalon Julkisissa palveluissa pääset mukaan tarjoamaan potilaslähtöistä ja kustannustehokasta terveydenhoitoa Tervolan alueen asiakkaille. Tehtäviisi kuuluvat sairaanhoitajan työtehtävät terveysaseman vastaanotossa. Työtehtäviin kuuluu mm. itsenäistä kiireettömän vastaanoton pitämistä, päivystävän sairaanhoitajan työtä, toimenpiteissä avustamista sekä hoidon tarpeen arviointia puhelimessa ja paikanpäällä. Työskentelemme vastaanotossa arkisin klo 8-16. Terveysasemalla työskentelet osana tiivistä ja kokenutta työyhteisöä. Kanssasi paikalla on aina sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja sekä lääkäri on aina saatavilla. Lisäksi esihenkilö on vahvasti läsnä arjen toiminnassa ja tukee sinua onnistumaan työssäsi.

Terveystalon Kumppanuusratkaisuissa pääset työskentelemään kokonaan Terveystalolle ulkoistetulla terveysasemalla, jolla toimimme terveysasematyöhön tutkimusten pohjalta kehittämämme tiimimallin mukaisesti. Tiimimallissa pyrimme ratkaisemaan potilaan hoidon tarpeen tämän ensimmäisen yhteydenoton aikana, mikä sujuvoittaa paitsi ammattilaistemme työtä, myös asiakkaan hoitoon pääsyä. Työ Kumppanuuksissa painottuu paitsi jo puhjenneiden sairauksien ja vaivojen hoitamiseen sekä potilaiden terveyden edistämiseen. Yhteinen tavoitteemme on lisätä potilaiden terveitä elinvuosia. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Otamme huomioon sinun toiveesi ja elämäntilanteesi työvuorosuunnittelussa.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työsuhdepyöräedun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit ja mielen hyvinvoinnin palveluita, kuten lyhytpsykoterapian.
 - Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 - Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus terveysaseman vastaanottotyöstä. Tehtävässä vaaditaan kykyä ja joustavuutta toimia potilaslähtöisesti muuttuvissa tilanteissa. Työ sisältää paljon asiakaskohtaamisia ja pääset hyödyntämään työssä sosiaalisia taitojasi. Toivomme sinun olevan motivoitunut kehittämään oma ammattitaitoasi ja työyhteisöäsi.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote lasten ja nuorten sekä iäkkäiden kanssa työskentelyä varten

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 10.11.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään Toimipaikanpäällikkö Heidi Putaansuu (puh. 0504760087 heidi.putaansuu@terveystalo.com).

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/258456/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer