Yksikönjohtaja, Mainiokoti Hortensia, Karkkila, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2024
  • Hae viimeistään 10.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme yksikönjohtajaa Karkkilaan luotsaamaan Mainiokoti Hortensiaa laadukkaasti eteenpäin.

Meillä Mainiokodeissa ikäihmisten asumispalveluissa on yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen tavoite: taata yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme.

Oletko kiinnostunut luotsaamaan yksikköämme Mainiokoti Hortensiaa?

Vastuullasi on kodin arjen luotsaaminen, laatutavoitteiden saavuttaminen, yhteistyö tilaajan ja sidosryhmien kanssa sekä asukashankinta. Esihenkilönä varmistat omalla esimerkilläsi työporukkaa valmentaen, että toimintamme on laatulupaustemme mukaista ja tavoitteemme; jokaisen asukkaan yksilöllinen hyvä elämä toteutuu. Laatutyön ja kehittämisen tukena sinulla on valtakunnallinen laatu- ja kehitystiimi.

Työ sopii sinulle, jos sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus ikäihmisten asumispalveluista ja esihenkilötyöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet suora ja rehti sekä tasa-arvoinen. Kuuntelet ja annat aikaasi tiimisi jäsenille. Et pelkää erilaisten haastetilanteiden ratkomista ja pystyt innostamaan tiimiäsi kehittymään.

Odotamme, että olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutasoisen tutkinnon. Työssäsi tarvitset talousosaamista ja hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia ja rohkeutta käyttää niitä. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle.

Pääset osaksi innostunutta Mainiokotien esihenkilötiimiä. Toimit osana ammattitaitoista Mehiläisen sosiaalipalveluiden organisaatiota, jossa tukipalvelut auttavat eri osa-alueiden kanssa. Yksikönjohtajana sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan Mehiläisen esihenkilövalmennukseen.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen perehdytyksen ja huippukollegat.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 10.11.2024.

Huomaathan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Marina Räihä, palvelujohtaja, Mainiokodit Länsi-Uusimaa ja Satakunta
p. 040 667 1720,marina.raiha@mainiokodit.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Karkkila-Nyhklntie/Yksiknjohtaja--Mainiokoti-Hortensia--Karkkila_R0033482/apply