Sairaanhoitaja tiimityöhön Lahteen, Harjun terveys oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2024
  • Hae viimeistään 10.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä Harjussa on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme sairaanhoitajaa/ terveydenhoitajaa/ kätilöä vakituiseen työsuhteeseen Lahden sotekeskukseen Harjun terveyteen.

Tule tekemään sairaanhoitajan työtä Lahteen perusterveydenhuollon asiakkaiden parhaaksi.

Työnkuva on monipuolinen ja muuttuva. Pääpaino työssä on hoidon tarpeen arviointi puhelimessa, mutta työ sisältää myös itsenäistä sairaanhoitajan vastaanottoa ja muuta vastaanottoa hakijan niin halutessa: hengitystieinfektiopotilaan hoitoa, haavahoitoja, injektioita, infuusioita, erilaisia tutkimuksia ja lääkärin avustamista ja myös erilaiset digitaaliset kontaktit asiakkaan kanssa kuuluvat työhön. Hoitajan rooli on meillä hyvin tärkeä ja vastuullinen, jatyöyhteisön jäsenet toimivat tasavertaisinatyökavereina.Tässätyössä tarvitset hyvää kliinistä osaamista, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, avarakatseisuutta ja tiimihenkeä sekä kykyä sietää painetta ja keskeneräisyyttä.Työssä tarvitset myös erinomaisia it-taitoja. Puhelintyö on haastavaa ja työ on tavoitteellista, mutta saat moniammatillisen tiimin tuen työhösi. Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksesi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen.

Työtä tehdään yleensä virka-aikaan klo 7:45-18, mutta haemme nyt työntekijöitä, jotka vaihtelevasti tekevät työtä arkisin klo 7-20 välisenä aikana. Kun olet perehtynyt työhösi riittävästi, on mahdollista tehdä n.1 päivä/viikko puhelintyötä myös etänä.

Harjussa saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla haastava, mielenkiintoinen ja monipuolinen työ.

Ennentyösuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.Kielitaito suomi, ruotsi ja englanti.

Hae tehtävää viimeistään 10.11.2024 mennessä.Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Marjatta Hagelin
marjatta.hagelin@harjunterveys.fi
tai
Päivi Suikki
paivi.suikki@harjunterveys.fi

Me Harjun terveydessä rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Lahti-Harjukatu/Sairaanhoitaja-tiimityhn-Lahteen_R0033441/apply