Lähihoitaja, Ryhmäkoti Tinttaralla Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2024
  • Hae viimeistään 30.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjolla on pitkä sijaisuus ryhmäkoti Tinttarallassa. Ryhmäkoti Tinttaralla on kodinomainen 6-paikkainen perustason lastensuojeluyksikkö Kuusankosken keskustan läheisyydessä. Työ on epäsäännöllistä kolmivuorotyötä. Työtehtäviin kuuluu niin hoito- ja kasvatustehtävät kuin kodinhoidollisetkin työt. Voimassa olevat lääkeluvat sekä EA-koulutus katsotaan eduksi. Haemme työntekijää, jolla on lähihoitajan tai tähän rinnastettava tutkinto. Myös opiskelijat huomioidaan.
Tinttarallan vahvuus on yhteisöllinen henki joka meillä vallitsee niin henkilökunnan kuin lastenkin välillä. Haluamme olla turvasatama meille sijoitetuille lapsille.

Tinttarallassa elämme mahdollisimman kodinomaista arkea, välitämme meillä asuvista lapsista aidosti, olemme läsnä ja asetamme turvalliset rajat, luoden vakaan arjen ja kasvuympäristön. Työryhmämme on lämminhenkinen ja arvostamme toisiamme. Työvuorotoiveita kuunnellaan, ja työssä jaksamista tuetaan säännöllisellä työnohjauksella sekä palavereilla. Suunnittelemme ja järjestämme yhdessä tyky-päiviä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, sekä innostuneen ja motivoituneen tiimin tuen. Olisitko sinä meidän tuleva työkaveri ja turvallinen aikuinen meidän lapsille?
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jaana.strom-hietanen@pp.inet.fi