Laitoshuoltaja / Kotipalvelun työryhmä, TeeSe Botnia Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sujuvan arjen puolesta

TeeSe Botnia Oy Ab on vastuullinen ja kehittyvä monialayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kattavia puhdistus-, ruoka- sekä kiinteistö- ja logistiikkapalveluita.

TeeSe Botnian puhdistuspalvelun ammattitaitoinen henkilöstö huolehtii tuhansien neliöiden puhtaudesta ja asiakastyytyväisyydestä, joka pohjautuu hyvään asiakastuntemukseen ja ymmärrykseen asiakkaan toiminnasta. Tarjoamme puhdistuspalveluja Vaasan kaupungille muun muassa päiväkodeissa, kouluissa, kulttuuritiloissa, toimistoissa sekä liikelaitoksissa. Lisäksi huolehdimme esimerkiksi sairaaloiden, terveysasemien sekä palvelutalojen puhtaanapidosta Pohjanmaan hyvinvointialueella.

Laitoshuoltaja - Tule osaksi osaavien ammattilaistemme liikkuvaa tiimiä!

Tässä liikkuvassa tehtävässä pääset työpäiväsi aikana huolehtimaan monien erilaisten asiakaskohteidemme puhtaudesta ja siisteydestä kuten esim. pieneläinklinikka, vammaispalvelun asumisyksiköt, työmaaparakit ja toimisto- ja taukotilat. Työsuhde on vakituinen ja työaika on kokoaikainen 38,25h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkeen ma-pe klo 7.00-15.30 välille. Tulet pääasiassa työskentelemään yhdessä toisen laitoshuoltajan kanssa ja työtehtävien tekemisen tueksi teillä on käytössänne työauto. Toivomme valitun henkilön aloittavan työsuhteessa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijalta motivoituneisuutta puhdistusalaa ja työntekoa kohtaan sekä työkokemusta laitoshuoltajan työstä. Toivomme, että olet henkilönä vastuullinen, reipas, oma-aloitteinen, innokas oppimaan uutta ja omaat hyvät asiakaspalvelu- sekä vuorovaikutustaidot. Lisäksi sinulta sujuu työskentely niin itsenäisesti kun ryhmässäkin. Työtehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi. Päivittäinen liikkuminen eri työkohteiden välillä vaatii valitulta ajokortin ja kykyä ajaa pakettiautolla välillä haastavissakin tilanteissa. Asiakaspalvelutyössä tilanteet voivat muuttua nopeastikin, joten on tärkeää, että et hetkahda suunnitelmien muutoksista, vaan osaat organisoida oman työpäiväsi tilanteen vaatimalla tavalla. Lisäksi noudatat työssäsi annettuja ohjeita ja tulet töihin sovitusti. Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, luotettavan työnantajan, monipuolisen ja vaihtelevan tehtävänkuvan, jossa päivät eivät ole keskenään samanlaisia sekä mukavat työkaverit. Saat käyttöösi hyvät työvälineet työsi hoitamisen tueksi. Tarjoamme ison organisaation edut ja me myös koulutamme henkilöstöämme. Valtaosa meidän työnjohtajistamme ja ohjaajista on kasvanut vastuulliseen rooliinsa laitoshuoltajan työtehtävän kautta, joten rohkenemme sanoa, että meillä sinulla on mahdollisuus myös hyvään urakehitykseen! Tehtäväkohtainen palkka on: 2167,12€/kk + mahdollinen työkokemuslisä.

Hae rohkeasti mukaan lähettämällä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään kuitenkin 4.11.2024. Huomioithan, että hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Puhdistuspalveluiden työnjohtaja Katja Mäenpää puh. 040-1365871 / katja.maenpaa@teese.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://teese.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=185&jbid=15