Kansalaisopiston tuntiopettaja, kotitalous, Kouvolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2024
  • Hae viimeistään 10.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme idearikasta tuntiopettajaa pitämään erilaisia ruokakursseja kevätlukukaudella 2025. Tunnit voidaan jakaa myös useamman tuntiopettajan kesken.

Ruokakurssit järjestetään 13.1.-11.4. 2025 arkipäivisin kello 17.30-20.30 välisenä aikana. On myös mahdollista, että joitain kursseja pidetään viikonloppuisin. Opetuspaikkoja ovat koulujen opetuskeittiöt. Työ edellyttää hygieniapassia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tuntiopettajan velvollisuuksiin kuuluvat oppituntien valmistelu ja pitäminen, oppitunteihin välittömästi liittyvät muut työt sekä osallistuminen työsopimuksen mukaisiin opettajankokouksiin. Tuntiopettajana olet tarvittaessa velvollinen tekemään myös muita opiston toimintasuunnitelmassa olevia tehtäviä.

Edellytämme sinulta kykyä innostaa ja rohkaista kurssilaisia ruoan tekemiseen sekä tutustuttaa heitä erilaisiin ruokakulttuureihin. Tärkeitä ominaisuuksia ovat kyky ohjata eri ikäisistä ja tasoisista opiskelijoista koostuvia ryhmiä, suunnitelmallisuus sekä avoin suhtautuminen ryhmien toiveisiin ja palautteeseen.

Arvostamme kokemusta ruokakurssien järjestämisestä aikuisryhmille, halua käyttää tarvittaessa englantia opetuksen tukikielenä sekä pedagogisia opintoja. Tehtävään valittavilta odotetaan myös organisointikykyä, innostavaa asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Vapaan sivistystyön opetuskokemuksesta on hyötyä.

Palkkaus OVTES:n mukainen, vähintään 27,65 €/opetustunti. Suoritetut tutkinnot ja pedagogiset opinnot vaikuttavat tuntipalkkaan.

Sopivat henkilöt voidaan kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä, ja valintapäätökset tehdään heti hakuajan päätyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KVL-50-135-24/fi_FI