vesihuoltopäällikkö, Harjavallan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2024
  • Hae viimeistään 11.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Harjavallan kaupungin tekniset palvelut hakee vesihuoltopäällikköä johtamaan vesihuoltoa. Virka on vakituinen.

Vesihuoltopäällikön tehtävänä on vastata kaupungin vesihuollon toimitusvarmuudesta. Päällikkö johtaa vesihuoltoa ja toimii henkilökunnan esihenkilönä. Päällikkö vastaa kokonaisuudessaan vesi- ja jätevesi- sekä hulevesiverkoston ylläpidosta, perusparannus- ja uudisinvestoinneista sekä muusta kehittämistyöstä teknisten palveluiden henkilöstön ja tarvittaessa ulkopuolisten toimijoiden kanssa. Päällikkö toimii myös kaupungin muiden infra-hankkeiden rakennuttajana ja valvojana sekä turvallisuuskoordinaattorina. Tehtävä sisältää myös hankkeiden, päätösten sekä lausuntojen valmistelua. Vesihuoltopäällikkö on teknisten palveluiden johtoryhmän jäsen.

Harjavallan kaupungin teknisten palveluiden vesihuoltopäällikön kelpoisuusehtona edellytetään vähintään teknisen alan amk-tason insinöörin tutkintoa ja viran hoidon kannalta merkityksellistä työkokemusta.

Viran täytössä katsotaan eduksi vesihuoltolaitoksen toimialaan liittyvä laaja-alainen työkokemus, joissa on kertynyt kokemusta rakennuttamisesta, talouden ja hankintojen osaamisesta sekä esihenkilönä toimimisesta. Arvostamme yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä.

Viran palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy henkilöstöjaoksen päätöksellä. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit, niin täytä sähköinen hakemus kuntarekryn kautta ja mikäli kaipaat lisätietoa, niin ota yhteyttä tekniseen johtajaan puhelimitse tai sähköpostilla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HAR-04-3-24/fi_FI