Vuorolaborantti, määräaikainen, Norilsk Nickel Harjavalta Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nornickel Harjavalta on merkittävä ja monipuolinen nikkelimetallien ja -kemikaalien jalostaja. Työllistämme Harjavallassa n. 300 henkilöä. Organisaatiomme Satakunnassa on modernin teknologian, ammattitaitoisen henkilöstön ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta kehittynyt alan maailmanluokan menestyjäksi. Sähköistyvä liikenne tarvitsee yhä enenevässä määrin vähähiilisiä ja vastuullisesti tuotettuja nikkeli- ja kobolttituotteitamme.

Haemme analyyttiseen laboratorioomme vuorolaboranttia kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde kestää alustavan arvion mukaan kevääseen 2026 saakka ja toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Työtehtäviisi kuuluvat

Prosessi- ja tuotenäytteiden analysointi sekä näytteiden valmistus ja käsittely analysointia varten.
 Tulosten dokumentointi ja raportointi.
 Laboratorion päivittäiset ylläpitotehtävät.
 Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimin jäsenten ja kemistien kanssa sekä teet läheistä yhteistyötä tuotanto-osastojemme kanssa.
 Työskentelet jatkuvassa 2-vuorotyössä.
Tehtävässä menestymisen kannalta sopiva tausta ja osaaminen
 Sinulla on laborantin, laboratorioinsinöörin tai laboratorioanalyytikon tutkinto ja työkokemusta laboratoriotyöskentelystä.
 Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja pystyt toimimaan myös itsenäisesti. Olet oma-aloitteinen ja osaat hahmottaa oikean työjärjestyksen.
 Sinulla on innostunut ja motivoitunut asenne, tarkka ja huolellinen työote sekä erinomainen turvallisuusasenne.
 Sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen, jonka lisäksi tehtävässä menestymiseksi on etua englannin kielen suullisesta ja kirjallisesta osaamisesta.
 Katsomme eduksi kokemuksen erilaisista epäorgaanisen analytiikan analyysimenetelmistä ja laitteista. Päivittäisessä käytössämme on moderni ja laaja-alainen epäorgaanisen analytiikan laitekanta, kuten ICP-OES, ICP-MS, FTIR, XRF ja ionikromatografi.

Mitä Nornickel tarjoaa Sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän hyvin menestyvässä yrityksessä, jossa sinulla on aidosti mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi ja osallistumaan toimintojemme kehittämiseen. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen työssä menestymiseen. Työnantajana arvostamme ammattitaitoista henkilöstöämme ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista muun muassa monipuolisten henkilökuntaetujen kautta ja tuemme osaamisen kehittämisessä. Tarjoamme henkilöstöllemme kattavat työterveyspalvelut, monipuoliset virkistys- ja harrastusmahdollisuudet, työsuhdepyöräedun sekä kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.nornickel.fi/