Tiimivastaava/sairaanhoitaja, Mainiokoti Kultarus, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2024
  • Hae viimeistään 10.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tiimivastaava/sairaanhoitaja, Mainiokoti Kultarusko, Eura

Hei sinä, joka olet koulutukseltasi sairaanhoitaja ja sinulla on lisäksi aiempaa osaamista esihenkilötyöstä.
Haemmenyt tiimivastaavaa vakituiseen työsuhteeseen Mainiokoti Kultaruskoon, Euraan. Mainiokoti Kultarusko sijaitsee Euran Savikolla peltojen keskellä rauhallisessa maalaismaisemassa. Mainiokoti Kultaruskossa asuu tällä hetkellä 29 asukasta ja se on osa Mehiläinen konsernia vuodesta 2019 alkaen.

Olet oma-aloitteinen ja joustava tiimipelaaja, jolla on halu kehittyä ja olla mukana kehittämässä Suomen johtavaa sosiaali- ja terveysalan yritystä. Saat asioita valmiiksi positiivisella tiimiasenteella ja viet yksikköämme eteenpäin tiimin kanssa yhteistyössä. Toimit yksikön johtajan ja lääkehoidosta vastaavan sairaanhoitajan työparina, sekä yksikön johtajan varahenkilönä.Työtehtäviisi kuuluu ikäihmisten hoitotyö, sekä tiimivastaavan tehtävät. Arkemme on toiminnallista ja vastaat kodin arjen sujuvuudesta, sekä laatulupausten toteutumisesta yhteistyössä henkilöstön kanssa.

Henkilöstölle kuuluu konsernin työntekijöiden edut muun muassa Edenred-virike etu sekä oma työterveyshuolto.

Työaika on arkisin klo 7-14.40 ja työsuhde on kokoaikainen.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetturikosrekisteriote.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 10.11.2024 mennessä.
Tehtävä alkaa 25.11.2024 tai sopimuksen mukaan.
Haastattelut aloitetaan jo rekrytoinnin aikana, ja palkkaus suoritetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Yksikön johtaja Piia Niinimäki-Mikkonen
Puh. 040 4811982 (tavoitettavissa arkisin klo 8-15)
piia.niinimaki-mikkonen@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Eura--Pikkutasku/Tiimivastaava-sairaanhoitaja--Mainiokoti-Kultarusko--Eura_R0033445-2/apply