Lumityöntekijöitä sesonkiin (Tampereen keskusta), Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö lisätienestiä ja tykkäät fyysisestä työstä?

Haemme nyt tulevan talven ajaksi lumityöntekijöitä kiinteistönhoitoa tekevälle asiakkaallemme Tampereen keskustan ja Kalevan alueelle. Aiempaa kokemusta kyseisestä työstä ei tarvita, vaan reippaalla mielellä, hyvällä fyysisellä kunnolla ja oma-aloitteisuudella pääsee jo pitkälle.

Työpäivät alkavat pääsääntöisesti aamulla klo 4-5 välillä ja työvuoron pituus on yleensä 4-8 h. Pääset siis vapaa-ajan viettoon viimeistään puoliltapäivin. Työssä ei tarvita omaa autoa eikä ajokorttikaan ole välttämätön. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. Työtuntimäärä on lähtökohtaisesti 0-40h/vko työn vaihtelevan luonteen vuoksi. Työt alkavat ensilumen myötä ja töitä on tarjolla koko talven ajalle.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/20724. Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointikonsultti Henna Tervoon: puh. 050 411 2704 (arkisin klo 9-16).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20724