Fysioterapeutti, etätyö (digitaalinen sosiaali- j, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2024
  • Hae viimeistään 1.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt tiimiimme määräaikaiseen tehtävään

FYSIOTERAPEUTTIA,

jolla on kokemusta ja näkemystä fysioterapiatyöstä perusterveydenhuollon/julkisen terveydenhuollon palveluista. Tehtävä alkaa heti, kun sinulle sopii ja on alkuun määräaikainen 31.12.2024 asti. Tehtävä voi mahdollisesti jatkua määräaikaisuuden jälkeen vakituisena. Jos sinulla on halua kehittää digitaalisia fysioterapiapalveluita, voit olla juuri etsimämme henkilö.

Fysioterapeutin työhön digitaalisessa sote-keskuksessa kuuluu esimerkiksi
- etävastaanotot puhelimitse ja videovastaanottoina soveltuville asiakkaille
- fysioterapeuttinen hoidontarpeen arviointi sekä ohjaus ja neuvonta chat-palvelussa
- digitaalisten esitieto- ja oirearviolomakkeiden käsittelyä
- fysioterapian asiantuntijakonsulttina toimiminen muille digisotekeskuksen ammattilaisille
Tarkempi työnkuvaus laaditaan yhteistyössä sinun kanssasi hyödyntäen sinun vahvuuksiasi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan fysioterapiapalveluiden saatavuuteen ja sujuvuuteen sekä kehittämään digitaalisia palveluita kanssamme.

-----------------------------------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys: laillistettu fysioterapeutti tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Toivomme hakijalta työkokemusta fysioterapiatyöstä sekä monialaisesta työskentelystä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kuntoutuksen palveluverkostojen tuntemista sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaitoja, myös digitaalisesti. Hakijalla tulee olla tehtävän kannalta riittävä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Etsimme tiimiimme ennakkoluulotonta ja kehittämismyönteistä fysioterapiaosaajaa. Työaika on arkisin klo 8-18 välisenä aikana.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävä alkaa 11.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/625430/fi_FI