Planner, Prohoc Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Prohocilla laitamme sinut etusijalle ja autamme sinua olemaan itsesi paras versio. Olemme yritys, jota voit kutsua kodiksi.

Planner

Haemme Planneria työskentelemään asiakkaamme projektissa Etelä-Suomessa. Tehtävässä on vahva etätyömahdollisuus. Työtehtävät pitävät sisällään aikataulujen luomista, ylläpitoa ja organisointia yhdessä muiden tiimiläisten kanssa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, jossa pääset työskentelemään monipuolisissa ja haastavissa teollisuuden projekteissa. Tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja edetä urallasi.

Sijainti: Etelä-Suomi / kotitoimisto

Plannerina työskennellessäsi:

- Kehität ja hallinnoit projektiaikatauluja käyttämällä Primavera P6 -ohjelmistoa infrastruktuuri-, kompressoriasema- ja kehitysprojekteissa.
- Seuraat projektin etenemistä ja varmistat, että aikataulut toteutuvat, sekä päivität aikatauluja tarvittaessa.
- Teet yhteistyötä projektipäälliköiden, insinöörien ja muiden sidosryhmien kanssa aikataulutuksen integroimiseksi osaksi kokonaisprojektisuunnittelua.
- Analysoit projektidataa ja tuotat raportteja tärkeimmistä virstanpylväistä, riskeistä ja mahdollisista viivästyksistä.
- Tunnistat ja ratkaiset mahdolliset aikataulujen ristiriidat tai viivästykset ennen kuin ne vaikuttavat projektin toimitukseen.
- Autat resurssisuunnittelussa ja -kohdistamisessa varmistaaksesi työvoiman ja materiaalien optimaalisen käytön.

Tehtävissä menestyäksesi tarvitset:

- Sinulla on vahva kokemus Primavera P6 -ohjelmiston ja projektiaikataulujen käytöstä, erityisesti kaasuinfrastruktuuri- ja kompressoriasemaprojekteissa.
- Olet taitava analysoimaan monimutkaista projektidataa ja muokkaamaan aikatauluja optimoidaksesi projektin toteutuksen.
- Kommunikoit tehokkaasti erilaisten projektitiimien, kuten insinöörien, urakoitsijoiden ja johdon kanssa.
- Sinulla on ennakoiva lähestymistapa ongelmien ratkaisuun, tunnistat potentiaaliset haasteet ennen kuin ne vaikuttavat projektiin.
- Toimit hyvin paineen alla ja sopeudut tiukkoihin aikarajoihin ja muuttuviin projektin laajuuksiin.
- Sujuvan suomen ja englannin kielen taidon, sekä suullisen että kirjallisen

Jätä hakemuksesi viimeistään 31. lokakuuta 2024, mutta toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tervetuloa loistamaan projektien maailmassa!

Miksi valitsisit Prohocin?

Prohoc on monipuolinen teollisuuden palvelukumppani, joka tukee asiakkaidensa kasvua työmaarakentamisesta ja projektitoimituksista aina tuotantoon ja kunnossapitoon asti.

Meillä ihmiset ovat etusijalla, huippuosaamiseen sitoutuneita tiimipelaajia, joita ohjaa huolellisuus. Siksi korostamme suuresti ihmisiämme. Vain hyvinvoiva henkilöstö voi olla parhaita versioita itsestään ja tuottaa parhaat mahdolliset tulokset. Edistämme hyvinvointikulttuuria, koska tiedämme, että välittäminen vahvistaa kasvua.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.prohoc.fi/jobs/5098227-planner