Fysioterapeutti (kuntoutuspalvelut, alueellinen a, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Palkkaus: 2919,54€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kuntoutuspalveluiden alueelliseen apuvälinepalveluiden yksikköön vakituiseen työsuhteeseen

FYSIOTERAPEUTTIA

Fysioterapeuttina tehtäväsi sisältää monipuolisesti apuvälinetyötä vastaanotto- ja kotikäyntityönä. Lisäksi työhösi kuuluu pohjoista Keski-Suomea palvelevaan keskitettyyn puhelinpalveluun vastaamista vuoropäivin Äänekosken kollegan kanssa. Toimipisteenäsi on Saarijärven terveysasema. Auton käyttömahdollisuus on tehtävässä välttämätön.

Työtä tehdään koko hyvinvointialueen kattavan 17-henkisen apuvälinetiimin turvin, jossa toimintaa kehitetään jatkuvasti. Työsi tukenasi on Alueellisen apuvälinepalvelun ammattilaisten lisäksi Saarijärven terveysaseman vastaanottopalvelujen terapeutit sekä hoitajien ja lääkäreiden nopea konsultaatiomahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu fysioterapeutti tai entinen lääkintävoimistelijan tutkinto.

Valitulta toivotaan kehittävää ja joustavaa työotetta sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Aiempi kokemus apuvälinetyöstä sekä Pegasos-, Mediatri- Lifecare- ja/tai Effector-potilastietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Työaikamuoto on keskimääräinen yleistyöaika.

Haastattelut on suunniteltu pidettävän 6.11. Haastattelut toteutetaan joko Saarijärven terveysasemalla tai etäyhteyksin (Teams).

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/625327/fi_FI