Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Räntämäen päi, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2024
  • Hae viimeistään 6.11.2024
  • Palkkaus: 3305,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Räntämäen päiväkoti sijaitsee monipuolisten oppimisympäristöjen läheisyydessä, osin monikulttuurisella alueella. Päiväkodissamme toimii kuusi lapsiryhmää, kolmessa eri yksikössä.

Päiväkodin erityisopettajana toimintasi lähtökohtana ovat vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen sekä oppimiseen, kehitykseen ja hyvinvointiin liittyvät tarpeet. Kannustamalla lasta ja henkilöstöä tuet onnistumista. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana huomiosi kohdistuu kaikille tuen tasoille tarpeiden mukaisesti.

Muun henkilöstön rinnalla vastaat siitä, että jokainen lapsi saa tukea ryhmissä erilaisin joustavin järjestelyin inklusiivisten periaatteiden mukaisesti. Päiväkodin erityisopettajana osallistut lapsen tuen tarpeen, tukitoimenpiteiden ja niiden toteuttamisen suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen.

Hyödynnät asiantuntemustasi huoltajien ja henkilöstön konsultoinnissa ja toimit päiväkodissa pedagogisen johtamisen tukena yhteistyössä päiväkodin johtotiimin kanssa. Teet yhteistyötä monien eri tahojen kanssa ja sinulla on halua ja kykyä toimia muiden kanssa yhteisen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Toivomme sinulta vahvaa erityispedagogista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityön osaamista ja hyviä työyhteisötaitoja. Lisäksi arvostamme aitoa läsnäoloa.

Otamme huomioon myös valmistumassa olevat hakijat ja teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 § mukaan.

Tehtävään valittavan tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- työsuhdepolkupyöräedun

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-1237-24/fi_FI