Tuotannonsuunnittelija, Puhdistamo - Real Foods Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Palkkaus: 3000-3600€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä roolisi Puhdistamolla näyttää?

Tehtävässäsi vastaat tuotantosuunnitelman laatimisesta ja toimitusketjun tehokkuuden varmistamisesta, sekä kehittämisestä. Työskentelet tiiviisti eri osastojen, kuten tuotannon, hankinnan, logistiikan ja myynnin kanssa varmistaaksesi, että tuotanto toimii saumattomasti ja asiakasvaatimukset täyttyvät.

Päätehtäväsi:

- Tuotannon aikataulutus ja suunnittelu: Vastaat tuotannon karkeasuunnittelusta sekä hienokuorman optimoinnista ja aikatauluttamisesta, sekä suunnitteluprosessin kehittämisestä.
- Materiaalien tarvesuunnittelu (MRP): Varmistat, että tarvittavat materiaalit ja komponentit ovat saatavilla oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Seuraat materiaalivirtoja ja optimoit varastotasot yhteistyössä hankinnan kanssa.
- Kysynnän ennustaminen: Vastaat kysynnän ennustamisen prosessin läpiviennistä ja kehittämisestä yhdessä myynnin ja markkinoinnin kanssa.
- Toimitusaikataulujen hallinta: Varmistat, että tuotannon aikataulut toimivat. Koordinoit logistiikan ja hankinnan kanssa, jotta raaka-aineiden toimitusketju toimii optimaalisesti.
- Raportointi ja analytiikka: Analysoit tuotannon tehokkuutta, kapasiteetin käyttöä ja toimitusketjun pullonkauloja, sekä tarjoat tietoa johdolle päätöksenteon tueksi.

Millaista henkilöä etsimme?

- Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi tuotantotalouden tai kone- ja tuotantotekniikan insinöörin tai tradenomin tutkinto.
- Muutaman vuoden kokemus tuotannonsuunnittelusta ja toimitusketjun optimoinnista.
- Hyvät yhteistyötaidot eri sidosryhmien kanssa.
- Järjestelmällinen ja oma-aloitteinen työote.
- Nautit ongelmanratkaisusta sekä prosessien kehittämisestä.
- Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti.

Minkälainen työpaikka Puhdistamo on?

Puhdistamo tarjoaa hauskan ja kunnianhimoisen työyhteisön, joka vetää yhtä köyttä tavoitteidensa saavuttamiseksi. Olemme moderni organisaatio, joka panostaa digitalisuuteen ja nykyaikaisiin järjestelmiin. Meillä on upea yrityskulttuuri, ja panostamme jatkuvasti sen vaalimiseen ja kehittämiseen. Arvomme ovat: Intohimo paremmasta, Yhdessä tavoitteeseen ja Välittömyydestä voimaa.

Ja vielä faktat pöytään:

Työpaikka sijaitseeLempäälässä. Roolissa onmahdollisuus hybridityöskentelyyn, mutta etsimme työkaveria, joka viihtyisi toimistolla useana päivänä viikossa.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.
Roolin palkkataso on 3 000-3 600 €/kk
Haku on auki 04.11.2024 asti, mutta haethan mahdollisimman nopeasti, sillä saatamme käynnistää haastatteluita jo hakuajan puitteissa. Rooli täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuodesta 2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa Puhdistamon HR-päällikkö Maaret Hörkkö numerossa 040 512 5526 tiistaina 22.10. klo 14-16 ja perjantaina 1.11. klo 9-11.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.puhdistamo.fi/jobs/5100109-tuotannonsuunnittelija